Gradia hakee rehtoria Ammattiopisto Gradiaan

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia hakee tulosaluejohtaja, rehtoria Ammattiopisto Gradiaan. Virka avautuu hakuun nykyisen tulosaluejohtaja, rehtori Pirjo Kauhasen jäädessä eläkkeelle ensi vuonna. 

Ammattiopisto Gradia on yksi Suomen suurimmista ammatillisista oppilaitoksista, jossa opiskelijoita on lähes 17 000 ja henkilöstöä noin 600. Ammattiopiston vuosittainen liikevaihto on noin 78 miljoonaa.

Tulosaluejohtaja, rehtori vastaa ammattiopiston toiminnasta ja tuloksellisuudesta. Hän johtaa ja kehittää oppilaitostulosaluetta kuntayhtymän strategian, talousarvion, toimintasuunnitelman, kuntayhtymän hallituksen ja kuntayhtymän johtajan linjausten sekä tulosalueen toimintaa ohjaavien säädösten pohjalta. 

Gradian johtoryhmään kuuluva tulosaluejohtaja, rehtori raportoi kuntayhtymän johtajalle. Rehtorin työtä tukevat Ammattiopisto Gradian johtoryhmä, kaksi apulaisrehtoria, yrityspalvelupäällikkö ja 19 koulutuspäällikköä sekä muut asiantuntijat.

”Ammattiopiston rehtorin rooli on toimintamme kannalta keskeinen. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vahvaa pedagogista näkemystä sekä työ- ja elinkeinoelämän osaamistarpeiden tuntemusta”, kertoo kuntayhtymän johtaja Anssi Tuominen.

Tulosaluejohtaja, rehtorin valinnasta päättää Gradian hallitus elo-syyskuussa ja valittu henkilö aloittaa virassa 1.12.2024 tai viimeistään 1.1.2025. 

Työpaikkailmoitus on julkaistu 2.5. Kuntarekry-palvelussa, jonka kautta tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy 2.6.2024.´
 

Lisätietoja

Tom Nevanpää, kuntayhtymän hallituksen pj., p. 050 586 0368
Anssi Tuominen, kuntayhtymän johtaja, p. 040 341 5100
Maarit Kylmälahti, henkilöstöpäällikkö, p. 040 341 6153