eGradia

eGradia on verkkokursseja lukion ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille, joustavia opintopolkuja sekä ajasta ja paikasta riippumatonta opiskelua. Tervetuloa mukaan!

eGradian opintotarjonta on tarkoitettu sinulle, joka

  • haaveilet ammatillisista- tai lukio-opinnoista, mutta et jostain syystä voi osallistua lähiopetukseen 
  • haluat opiskella työn ohessa 
  • kaipaat joustavuutta ja valinnaisuutta nykyisiin opintoihisi 
  • haluat nopeuttaa nykyisiä opintojasi
  • tarvitset täsmäkoulutusta jostain aiheesta

eGradia mahdollistaa yksilölliset ja joustavat opintopolut kaikille opiskelusta kiinnostuneille. Osa Gradian ammatillisen koulutuksen tutkinnoista ja tutkinnonosista on suunniteltu niin, että voit opiskella tutkintoa osin tai kokonaan verkon välityksellä. Myös lukio-opinnot on mahdollista suorittaa lähes kokonaan verkkokursseina. 

Verkkokurssit ovat eGradian oppimisympäristöjä, joissa opiskelet kokonaan verkossa. Opiskeleminen on itsenäistä, mutta ohjattua. Voit myös valita, missä ja milloin opiskelet.

Opiskelijalle

Verkkokurssitarjottimella näet eGradiassa tarjolla olevat verkkokurssit. Ne sijaitsevat Moodle-oppimisympäristössä. Verkkokurssilla opiskelet opintokokonaisuuden asiat ajasta ja paikasta riippumattomasti verkossa ja saat opettajalta ohjausta opiskeluun koko opintojakson ajan.

Tarjottimella on listattu erikseen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen kurssit.

Verkkokurssille ilmoittautuminen

Jos et ole vielä Gradian opiskelija ja haluat opiskelijaksi eGradian verkkokurssille, ota yhteys hakupalveluihin: hakupalvelut@gradia.fi, puh. 040 341 6193

Jos olet jo Gradian opiskelija ja löydät itsellesi sopivan verkkokurssin, ota yhteys opinto-ohjaajaan tai opettajaan, jonka kanssa suunnittelet opintojasi. Tehkää yhdessä verkkokurssivalinta Wilmaan.

Kun verkkokurssivalintasi on merkitty Wilmaan ja haluat aloittaa opiskelun kurssilla, ota yhteys kurssin opettajaan. Opettaja opastaa sinua verkkokurssilla opiskeluun ja antaa sinulle ohjeet verkko-oppimisympäristön käytön aloittamiseen.