Avoimet ovet

Gradian kuljetusalan Teille töihin -avoimet ovet ja Ajotaitokilpailut 4.5.

Rahtarit ry:n Jyväskylän osaston Ajotaitokilpailu käydään lauantaina 4.5.2019 klo 10–15.00 Gradian kampusalueella Lievestuoreella (Ajoneuvontie 21, 41400 Lievestuore). Kilpailun kanssa samaan aikaan Gradia Jyväskylän kuljetusala järjestää Teille töihin – avoimet ovet logistiikkaan -tapahtuman. Tapahtuma on kaikille avoin ja sopii koko perheelle, ajotaitokilpailusta ja kuljetusalasta kiinnostuneille sekä alalla jo toimiville.

Ajotaitokilpailussa on neljä sarjaa: kuorma-auto, linja-auto, puoliperävaunu ja täysperävaunu, joilla kuljettajat suorittavat tarkkuus- ja ajotaitotehtäviä aikaa vastaan. Kilpailussa käytetään Gradian kuljetuskalustoa.

Ohjelma

Teille töihin – avoimet ovet logistiikkaan tapahtuma esittelee monipuolisesti kuljetusalaa:

  • Simulaattorit: Paikalla on ajosimulaattoreita sekä trukki- ja nosturisimulaattoreita, joilla voi itse kokeilla laitteiden käyttöä.

  • Kyyditystä ajoneuvoyhdistelmällä: Perheen pienimmät ja vähän isommatkin pääsevät hyppäämään ajoneuvoyhdistelmän kyytiin.

  • Tietoa turvallisuudesta: Turvallisuusrasteilla on tarjolla tietoa muun muassa siitä, miltä näyttävät "kuolleet kulmat" linja-auton kuskin penkiltä käsin.

  • Opiskelijatarinat: Opiskelijat kertovat siitä, minkälaista on opiskella logistiikkaa.

Paikalla on myös Gradian hakupalvelut, joka neuvoo ja ohjaa kaikkia Gradian koulutuksista kiinnostuneita.

Tarjolla mehua ja makkaraa.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan kilpailua ja tutustumaan kuljetusalaan!