Attendoon lähihoitajaksi -webinaari-info 23.1.

Haluatko tehdä työtä ihmisten parissa ja hankkia ammatin, joka työllistää nyt ja tulevaisuudessa? Hanki ammatti, jossa voit olla merkittävä ja opiskele lähihoitajaksi! Lähihoitajaopiskeluun tarjoutuu hyvä mahdollisuus ja vieläpä työn ohella, sillä Attendo tarjoaa tähän mahdollisuuden Keski-Suomessa.

Kerromme lisää koulutus- ja työmahdollisuudesta webinaarissa maanantaina 23.1. klo 13 alkaen. Tule webinaariin kuulemaan, miksi juuri sinun kannattaa opiskella lähihoitajaksi ja mitä oppisopimusopiskelu pitää sisällään. Webinaarissa Gradian opettaja Nina Murtoniemi kertoo oppisopimusopiskelusta ja Attendon rekrykoordinaattori Tiina Pekkala siitä, minkälaista on työskennellä Attendolla. Liity webinaariin.

Attendo kouluttaa Gradian kanssa noin 15 lähihoitajaa oppisopimuksella Keski-Suomen alueen Attendon hoivakoteihin. Hakuaika koulutukseen päättyy 29.1.2023. Koulutus alkaa 11.4.2023, ja tavoitteena on, että valmistut lähihoitajaksi noin kahdessa vuodessa. Oppisopimuskoulutuksessa saat TESin mukaista palkkaa koko opintojen ajan. 

Tilaisuuden järjestää Jyväskylän kuntakokeilu. Jyväskylän kuntakokeilusta tilaisuudessa mukana yrityskoordinaattori Martti Melin.