Artesaaniruoan SM-kilpailu 13.–14.9. Jyväskylässä – palkintogaala ja juhlaillallinen Ravintola Priimuksessa

Artesaaniruoan SM-kilpailu järjestetään neljättä kertaa, ja tällä kertaa Jyväskylässsä SyysWemmi viikonloppuna 13.–14.9.2019. Tuotekilpailun tapahtumapaikkana toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampus, joka sijaitsee Jyväskylän Paviljongin välittömässä läheisyydessä.

Artesaaniruoan SM-kilpailun voittajat selviävät lauantai-iltana 14.9. palkintogaalassa ja juhlaillallisella, jotka järjestetään Gradian Ravintola Priimuksessa (Taulumäentie 45, Jyväskylä). Juhlaillallisella tarjoillaan viiden ruokalajin illallinen, joka sisältää paikallisia herkkuja. Voit ilmoittautua mukaan palkintogaalaan ja juhlaillalliselle.

Tuotekilpailu on suunnattu kaikille Suomen, Pohjoismaiden ja Baltian maiden elintarviketuotteita valmistaville yrityksille, jotka käyttävät paikallisista raaka-aineita, eivätkä sisällytä tuotteisiinsa synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Kilpailun säännöt on laatinut Artesaaniruoka Suomessa ry, joka on myös yksi kilpailun pääyhteistyökumppaneista. Voit ilmoittaa tuotteesi mukaan kilpailuun tai vinkata viestiä eteenpäin lähituottajille 15.8.2019 mennessä.

Kilpailuviikonloppuna JAMKn Lutakon kampuksella pääsee seuraamaan kilpailun tuomariston työskentelyä ja osallistumaan ajankohtaisiin ruoka-aiheisiin seminaareihin sekä villiyrttityöpajaan. Seminaarit ovat avoimia kaikille ruoka-alan toimijoille ja ruoasta kiinnostuneille.

Tapahtuman tehtävä on ennen kaikkea tuoda tuottajat, puhdas käsintehty lähiruoka ja kuluttajat lähemmäs toisiaan. Voittajatuotteet ovat esillä sunnuntaina 15.9. Paviljongissa, Wemmi -syysmarkkinoiden vierailijoille.

Lämpimästi tervetuloa Jyväskylään!