Valmiita ja räätälöityjä koulutuksia

Ylläpidä ja kehitä henkilöstösi osaamista lyhytkestoisella täsmätarjonnallamme. Voimme myös räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan koulutuksen. Asiakastutkimus 2018 meistä: "Koulutukset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisiksi"

 

Alkavat koulutukset

Valmiit koulutuksemme

Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kieli- ja tietotekniikkakursseista aina lääkehoidon koulutukseen ja kädentaitojen työpajoihin: lisäkoulutukset, täydennyskoulutukset, lupakoulutukset ja testikoulutukset. Muistathan huolehtia, että henkilöstösi ammattipätevyys on ajan tasalla? Voit opiskella verkko-opintoina omalta koneeltasi aikataulusi puitteissa!

Tutkintokoulutukset yrityksille

Vahvista henkilöstösi osaamista ja yrityksesi kilpailukykyä alan ammatillisella tutkinnolla tai tutkinnon osalla. Tutustu laajaan tutkintotarjontaamme.

Työpaikkaohjaajavalmennukset ja arvioijakoulutus

Oletko ensimmäistä kertaa ohjaustehtävässä, pitkän linjan ohjaaja vai oletko esimies ja haluat kehittää työpaikalla tapahtuvaa koulutusta? Gradia tarjoaa maksuttoman perehdytyksen ja lyhytkestoisia valmennuksia koulutussopimus- ja/tai oppisopimuskoulutuksessa olevien opiskelijoiden työpaikkaohjaajille.

Ohjaustyössään kehittymishaluisille tarjoamme valmennuksia kasvokkain, verkossa, 23 puolikkaan päivän kokonaisuuksina tai yksittäisinä koulutuspäivinä. Valmennusten teemoja ovat mm. ohjaus, ohjauksen suunnittelu työpaikalla, palaute ja arviointi sekä nuorten, monikulttuuristen ja erityisopiskelijoiden ohjaaminen. Tutustu Ohjaan.fi sivustoon

Seuraavat Kehity työpaikkaohjaajana -valmennukset järjestetään

  • ke 25.9. klo 12-16
  • ke 20.11. klo 12-16

Ilmoittautumislinkki avautuu elokuussa.

Työelämä- ja yrityspalvelut
040 341 5056
Gradia Jyväskylä
Liiketoiminta ja työelämäpalvelut
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä