Referenssivideoita

Yritysten asiakaskokemuksia: Kaskipuu Oy

Kaskipuun Viitasaaren tehtaalla aloitettiin ikkunanvalmistus vuonna 2017. Silloin oli tarve rekrytoida nopeasti lisää henkilöstöä, mutta valmiita alan osaajia oli vaikea löytää lähialueelta. Gradian ja Ely-keskuksen kanssa toteutulla rekrykoulutuksella hakijoita saatiin eri puolilta Suomea. Yrityksen tarpeisiin räätälöidyn koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyivät tehtaalle muutamassa kuukaudessa

Yritysten asiakaskokemuksia: Vähälä Oy

Vähälä Oy on toiminut monen nuoren ja aikuisen opiskelijan oppimisympäristönä useiden vuosien ajan. Oppimisen mahdollistaminen oikeassa työympäristössä on sekä yrityksen että opiskelijan etu. Opiskelija tuo uusinta tietoa ja yritys pääsee tutustumaan tulevaisuuden osaajiin ja mahdollisiin työntekijöihin. Työpaikalla voidaan esimerkiksi järjestää opiskelijoille työpajoja, tulla harjoitteluun (koulutussopimus) tai suorittaa opinnot oppisopimuksella. Opiskelijoita tulee monista eri tutkinnoista, aina logistiikan perustutkinnosta taloushallinnon tutkintoihin.

Yritysten asiakaskokemuksia: Lassila & Tikanoja Oyj

Lassila & Tikanoja on halunnut kehittää henkilöstönsä ammatillista osaamista ja hyödyntänyt siinä oppisopimuskoulutusta. Lisäksi yrityksessä on paljon harjoittelijoita, joista löytyy myöhemmin uusia työntekijöitä. Oppisopimuksella henkilöstö voi suorittaa alan tutkinnon joustavasti työn ohella. Osaava ja pätevä henkilöstö on merkittävässä roolissa palveluiden myynnissä ja tässä Gradian työelämä- ja yrityspalvelut voi olla yrityksen apuna ja kumppanina. 

Yritysten asiakaskokemuksia: Elonen Oy Leipomo

Leipomoalan yritys Elonen Oy Jämsästä on käyttänyt Gradian työelämä- ja yrityspalveluita pitkään ja monipuolisesti. Koulutusten avulla on kehitetty henkilöstön ammattitaitoa mm. oppisopimuskoulutusta käyttäen, hankittu työssä vaadittavia lupakortteja sekä täsmäkoulutettu kokonaan uutta henkilöstöä yrityksen tarvitsemiin tehtäviin. Pitkät välimatkat eivät ole ongelma, sillä koulutusta voidaan järjestää myös yrityksen omissa tiloissa.

Yritysten asiakaskokemuksia: JST Solum Oy

Psykiatrisen palveluasumisen yksikkö tekee tiivistä yhteistyötä Gradian opiskelijoiden kanssa ottamalla yritykseen alan harjoittelijoita. Opiskelijat tuovat mukanaan uusinta osaamista ja tuoreita näkökulmia, jotka voidaan hyödyntää  suoraan yrityksen toiminnan kehittämisessä. Suurin osa nykyisistä työntekijöistä on ollut yrityksessä aiemmin harjoittelussa. Harjoittelujaksoilla olleista on myös myöhemmin apua sijaisia etsittäessä.

Gradian Työelämäpalvelut
040 341 5056
Gradia Jyväskylä
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä