Referenssivideoita

Yritysten asiakaskokemuksia: Elonen Oy Leipomo

Leipomoalan yritys Elonen Oy Jämsästä on käyttänyt Gradian työelämä- ja yrityspalveluita pitkään ja monipuolisesti. Koulutusten avulla on kehitetty henkilöstön ammattitaitoa mm. oppisopimuskoulutusta käyttäen, hankittu työssä vaadittavia lupakortteja sekä täsmäkoulutettu kokonaan uutta henkilöstöä yrityksen tarvitsemiin tehtäviin. Pitkät välimatkat eivät ole ongelma, sillä koulutusta voidaan järjestää myös yrityksen omissa tiloissa.

Yritysten asiakaskokemuksia: JST Solum Oy

Psykiatrisen palveluasumisen yksikkö tekee tiivistä yhteistyötä Gradian opiskelijoiden kanssa ottamalla yritykseen alan harjoittelijoita. Opiskelijat tuovat mukanaan uusinta osaamista ja tuoreita näkökulmia, jotka voidaan hyödyntää  suoraan yrityksen toiminnan kehittämisessä. Suurin osa nykyisistä työntekijöistä on ollut yrityksessä aiemmin harjoittelussa. Harjoittelujaksoilla olleista on myös myöhemmin apua sijaisia etsittäessä.

Yritysten asiakaskokemuksia: Lassila & Tikanoja Oyj

Lassila & Tikanoja on halunnut kehittää henkilöstönsä ammatillista osaamista ja hyödyntänyt siinä oppisopimuskoulutusta. Lisäksi yrityksessä on paljon harjoittelijoita, joista löytyy myöhemmin uusia työntekijöitä. Oppisopimuksella henkilöstö voi suorittaa alan tutkinnon joustavasti työn ohella. Osaava ja pätevä henkilöstö on merkittävässä roolissa palveluiden myynnissä ja tässä Gradian työelämä- ja yrityspalvelut voi olla yrityksen apuna ja kumppanina. 

Työelämä- ja yrityspalvelut
040 341 5056
Gradia Jyväskylä
Työelämä- ja yrityspalvelut
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä