Referenssejä

JKL-Hana Oy:n logo

 


Omien kokemustensa vakuuttamana Keijo Ström kehottaa yrittäjiä tarttumaan oppisopimuskoulutukseen mahdollisuutena. Mukaan vain oppisopimuskoulutukseen! Kumpikaan osapuoli ei tule häviämään, väittäisin näin. Ota rohkeasti minuun yhteyttä, jos et usko!
JKL-Hana Oy
Toimitusjohtaja Keijo Ström, puh. 0400 640 456

 

Jokita Oy:n logo

 

 


Yhdistämällä kahden eri tutkinnon osia joutsalainen kiinteistöhuolto- ja vartiointipalveluita tarjoava Jokita Oy pystyy kouluttamaan uusia työntekijöitään tehokkaasti ja edullisesti.
Jokita Oy
Toimitusjohtaja Tero Toivonen

 

Jyväskylän kaupungin logo aallokko

 

 


Kaupungin työllisyysjohtaja Anssi Niemelä näkee joustavan oppisopimuskoulutuksen hyvänä välineenä hoitaa nuorten työttömyyttä. Oppisopimuksessa parasta on, että siinä oppiminen voi tapahtua eri tavoilla. Jokainen nuori löytää oman reittinsä.
Jyväskylän kaupunki, työllisyyspalvelut ​
Työllisyysjohtaja Anssi Niemelä

Keski-Suomen Sisäilmamestarit Oy:n logo

 

 

 

 Oppisopimus on ollut meille hyvä ja välttämätönkin koulutusmuoto, sillä nuohoojiahan ei kouluteta ammattioppilaitoksissa. Oppisopimuskoulutus on mielestämme yrityksen näkökulmasta selkeä ja suoraviivainen järjestelmä. Se vaatii kuitenkin vahvaa sitoutumista sekä opiskelijalta että työnantajalta, sillä itsestään ammattitaidon hankkiminen ei tapahdu.
Keski-Suomen Sisäilmamestarit Oy
Yrittäjäpariskunta Pasi ja Hanna Seppänen

 

Mediasepät Oy:n logo

 

 

 

Oppisopimuskoulutus on ollut Mediasepillä suosittu ja hyväksi havaittu keino ylläpitää ammattitaitoa ja kehittää henkilöstön osaamista. Osaavan henkilöstön myötä pystymme tarjoamaan laadukkaita ja kilpailukykyisiä palveluita. Virallinen puoli oppisopimuksissa on helppo hoitaa, kun asiat on valmisteltu hyvin eikä prosessia rasiteta turhalla byrokratialla.
Mediasepät Oy
Toimitusjohtaja Sauli Vuorinen

 

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy:n logo

 

 

 

Uusia toimintakonsepteja ja tekemisen kulttuuria kiinteistövälitysalalla! Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksen tavoitteet kehittämisessä ovat korkealla.
Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy
Toimitusjohtaja Janne Särkkä

 

Putkityö Niemelä Oy:n logo

 

 

 


Putkityö Niemelä Oy otti nuoren suoraan peruskoulusta oppisopimukseen ja töihin. Työnantajan pitää osata lukea, että onko nuoresta työmieheksi ja oppimaan tällaisessa hommassa.
Putkityö Niemelä Oy
Putkiasentaja Otto Niemelä

Rakennusliike Rogel Oy:n logo

 

 

 

 

 

 

 

Kasvavassa yrityksessä pyritään tietoisesti siihen, että oppi siirtyy kokeneilta timpureilta uusille tekijöille.
Yhtenä keinona tässä on hyödynnetty oppisopimusta. Pidän käytännössä oppimista tärkeänä. Toisaalta oppisopimus tarjoaa myös teoriapuolen, mikä sekin on tärkeää. Työpaikalla oppii, miten tehdä, mutta tietopuolinen koulutus antaa perusteellisempia vastauksia siihen, miksi.
Rakennusliike Rogel Oy
Toimitusjohtaja, rakennusinsinööri Juho Palokangas

 

TL-Maint Oy:n logo

 

 


Pitkälti yli toistakymmentä työntekijäämme on opiskellut oppisopimuksella tutkintoja niin kiinteistönhoidossa kuin siivouspuolellakin. Kaiken kaikkiaan mahdollisuus opiskella oppisopimuksella on äärettömän hyvä ja hieno juttu.
TL-Maint Oy
Siivouksen toimialajohtaja
Riikka Koukkumäki