Laajuus

Koulutuksen suunniteltu kesto on neljä kuukautta (4 kk). Kontaktipäiviä on yhteensä 12 ja opiskeluaika näinä päivinä on klo 8:15-15:30.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Oletko jo hankkinut yrittäjyysvalmiuksia ja tarvitset vielä sparrausta taitoihisi?

Yrittäjän ammattitutkinto on suunnattu juuri sinulle, joka suunnittelet yrityksen perustamista lähitulevaisuudessa. Sinulla saattaa myös olla mielessäsi hyvä idea, jonka ympärille on mahdollista rakentaa toimiva bisnes ja kaipaat tähän apua.

Koulutuksen ajankohta on 15.8.- 15.12.2019. Kontaktipäiviä on yhteensä 12 ja opiskeluaika näinä päivinä on klo 8:15-15:30. Välipäivinä täydennät itsenäisesti liike-toimintasuunnitelmaa. Koulutuksen aikana täsmennät liikeideaasi, vahvistat liiketoimintaosaamistasi ja varmistat, että omaat tarvittavat edellytykset kannattavan yrityksen perustamiseksi. Keskeisiä teemoja ovat tuotteesi tai palvelusi, asiakasryhmäsi, markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja laskelmien teko. Valmennukseen liittyy myös henkilökohtaista- ja pienryhmätyöskentelyä, pääpaino on kuitenkin itse tekemisessä.

Kuvaus

Yrittäjyys on loistava itsensä työllistämismahdollisuus! Kun sinulla on hyvät perustiedot yrityksen perustamisesta, markkinoinnista, myynnistä ja taloushallinnosta, menestymisesi mahdollisuudet ovat hyvät. Opit ennakoimaan ja suunnittelemaan tulevaisuutta.

Rakenne

Koulutuksen sisältö käsittää avaimia palvelumuotoiluun ja tuotteistamiseen, lisäksi sukellamme myynnin ja markkinoinnin saloihin. Harjoittelemme esimerkiksi hissipuheen pitämistä, sillä tämän taidon hallitseminen auttaa moneen! Taloushallinnon osuudessa numerot saavat tarinan ja merkityksen ympärilleen. Tämän päivän yrittäjä tarvitsee myös erilaisten digitaalisten alustojen ja sosiaalisen median hallintaa ja näitä pääsemme oppimaan. Ilman verkostoja ei yksikään yrittäjä pysty toimimaan, joten koulutus toimii myös loistavana verkostoitumisen mahdollisuutena. Eri rahoittajat suosivat yrittäjän ammattitutkinnon suorittamista. Koulutuksen kautta saa selkeän paketin yrittäjyydestä, tuotteistamisesta, myynnistä ja markkinoinnista, sekä taloushallinosta, jotka ovat yrittäjyyden peruspilareita.

1. Orientaatio yrittäjyyden opintoihin
2. Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
3. Myynti ja markkinointi
4. Taloushallinto
5. Some ja digi. Työhyvinvointi ja verkostot
6. Ammattiosaamisen näyttöjä 3 kpl

Koulutuksen aikana tehdään liiketoimintasuunnitelma, jolla osoitetaan omaa osaamista. Tutkintoon valmistavan koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa seuraavat tutkinnon osat, mikäli tutkinnon suorittamisen edellytykset täyttyvät:

- yritystoiminnan suunnittelu (pakollinen)
- yksi valinnainen tutkinnon osa: yritystoiminnan käynnistäminen, tuotteistaminen, myynti ja markkinointi, henkilöstöhallinto tai sähköinen liiketoiminta

Monta tapaa opiskella

Lähiopetus sekä opiskelu digitaalisten oppimisalustojen kautta.

Kustannukset

Koulutusmaksu 450 €. Koulutusmaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä