Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Yrittäjyys ja johtaminen

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

6 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Vuorovaikuttaminen työelämässä on tärkeää. On tärkeä vuorovaikuttaa moninaisesti asiakkaiden, sidosryhmien, verkostojen ja työyhteisön sisäisten toimijoiden kanssa. Me jokainen tarvitsemme vuorovaikuttamisen taitoja työssämme.

Tässä koulutuksessa opit vuorovaikuttamisen ja viestinnän merkitystä erilaisissa tilanteissa ja opit tunnistamaan itseäsi vuorovaikuttajana. Miksi me toimimme erilaisissa tilanteissa niin kuin me toimimme? Miten muutokset ja muuttuva yhteiskuntamme vaikuttaa vuorovaikuttamiseen? Mitä eroa on suullisella ja kirjallisella viestinnällä?

Tämän koulutuksen voisi sanoa sopivan meille kaikille.

Mikäli vuorovaikuttamiseen työssäsi liittyy Teamsin käyttöä, suositellaan myös osallistumista Teamstyöskentely -päivään.

Kuvaus

Koulutuksessa perehdytään työelämän muutoksien vaikutuksista vuorovaikutukseen ja millaisia vuorovaikuttamisen taitoja erilaiset työtilanteet vaativat. Käsittelemme vuorovaikuttamista myös eri viestintäkanavissa. Käymme myös läpi kirjallista ja suullista viestintää tutustuen niiden haasteisiin. Tarkastelemme myös itseämme työyhteisön jäseninä ja vuorovaikuttajina. Käsittelemme myös palautteen antamista ja vastaanottamista.

Koulutuksen sisältö

* työelämän muutosten ennakointi
* työyhteisön jäsenyys ja moninaisuus
* vuorovaikutustaidot eri työtilanteissa ja viestintäkanavissa
* palautekulttuuri

Kaksi viikkoa aiemmin annetaan työelämän muutoksiin ja tulevaisuuteen luotaava ennakkotehtävä, jonka avulla orientoidutaan päivään.

Kustannukset

100 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Aika: 18.1.2024 klo 8.15-14.45
Paikka: Viitaniementie 1, VN.A3.214

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Tolonen Pia

Lehtori (opettaja)

Yrittäjyys ja johtaminen