Laajuus

Opintojen laajuus on 35 osaamispistettä.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Tutkinnon osan suorittaminen sopii henkilölle, joka on suorittanut alan perustutkinnon ja/tai hänellä on riittävän vahva työkokemus alalta ja hän haluaa syventää osaamistaan viineistä.

Kelpoisuusvaatimukset

Koulutus sopii henkilölle, joka on suorittanut alan perustutkinnon ja/tai hänellä on riittävän vahva työkokemus alalta.

Koulutukseen hakijat kutsutaan valintahaastatteluun, joka järjestetään viikolla 38. Hakemus peruuntuu, jos ei osallistu haastatteluun.

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kutsutaan kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: www.gradia.fi/kielikoe

Kuvaus

Tutkinnon osa suoritetaan joustavasti työn ohessa, mikä edellyttää työpaikkaa/työssäoppimispaikkaa viineihin erikoistuneessa ravintolassa tai viinibaarissa. Opiskelu koostuu noin 2-4 lähiopetuspäivästä kuukaudessa sekä etäopinnoista ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutuksen ensimmäiset lähiopetuspäivät ovat 5.-6.10.2020.

Koulutuksen alussa selvitetään aiemman koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittu osaaminen sekä määritellään henkilökohtaisesti opintojen sisältö ja kesto. Mikäli tarvittava ammattitaito on jo valmiina, voidaan tutkinnon osassa vaadittava osaaminen osoittaa suoraan näyttönä ilman valmistavaa koulutusta.

Rakenne

Palvelu- ja myyntiosaaminen viinibaarissa
Viinitietousosaaminen
Kehittämisosaaminen viinibaarityössä
Alan lainsäädäntö

Monta tapaa opiskella

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS, jossa sovitaan opinnot, opiskelutavat sekä mahdolliset tukitoimet. Opintosi koostuvat lähi- tai verkko-opinnoista, erilaisista oppimistehtävistä, projekteista sekä työssäoppimisesta. Työpaikalla suoritettavat opinnot sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387

Kustannukset

Koulutusmaksun omavastuuosuus on 150 euroa. Oppisopimuskoulutuksessa ei ole omavastuuosuutta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä