Laajuus

5 h

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Vegaanisesta ja terveellisestä ruoasta sekä ruoan alkuperästä kiinnostuneille.   
Kasvisruoan ja viinin yhdistämisestä kiinnostuneet.
Koulutus järjestetään esim. yrityksen työntekijöille, 10-15 osallistujaa. 

Hakeutuminen

Pyydä tarjous:
Petra Leppäharju-Lipitsä, Asiakkuuspäällikkö p. 040 341 6364 petra.leppaharju-lipitsa@gradia.fi

Kuvaus

Valmistetaan herkullinen vegaaninen menukokonaisuus, jossa huomioitu ravitsemuksellinen tasapaino. Maistellaan vegaanisia viinejä ja arvioidaan niiden sopivuutta tarjottaviin ruokiin. 

Kustannukset

Vegaaniset viinit sovitaan tilaajan kanssa ja tilaaja hankkii viinit.

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Pyydä tarjous:
Petra Leppäharju-Lipitsä, Asiakkuuspäällikkö p. 040 341 6364 petra.leppaharju-lipitsa@gradia.fi