Laajuus

Koulutuksen kesto on 10 työpäivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu Väliaikaisen vartijan (40 t) - koulutuksen suorittaneille työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, jotka haluavat pätevyyden toimia vartijana 5 vuotta. Vartijan koulutukseen (80 t) ei voi osallistua ennen hyväksyttyä väliaikaisen vartijan koulutuksen suorittamista. Koulutuksen jälkeen voi anoa 5 vuotta voimassa olevaa vartijakorttia poliisilta.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Koska valinta koulutukseen tai mahdolliseen haastatteluun perustuvat hakemuksessa esitettyihin tietoihin, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm., miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kelpoisuusvaatimukset

Hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa, normaalia fyysistä kuntoa,sopivuutta turvallisuusalan työtehtäviin sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.Vartijan koulutukseen (80 t) ei voi osallistua ennen hyväksyttyä väliaikaisen vartijan koulutuksen suorittamista.

Rakenne

Sisältö:
· turvallisuuslainsäädäntö
· vartijan toiminta ja tilannehallinta
· poliisitoiminta ja siihen liittyvät vartijan tehtävät
· ennaltaehkäisy ja vartijan toiminta vahinkotilanteessa
· työturvallisuus ja työsuhde
· palo- ja pelastustoiminta
· ensiapu
· turvallisuustekniikka
· hätävarjelu ja voimankäyttö
· koe

Koulutuksen hyväksytysti suorittaminen vaatii 100% läsnäolon lähiopetukseen, joten koulutukseen ei voi osallistua kesken opintojen eikä lähiopetuksesta voi olla pois.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä