Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on hyvä maahanmuuttajille, jotka ovat kiinnostuneet tekniikan ammateista. Koulutus on suomen kielellä ja siksi opiskelijan suomen kielen täytyy olla vähintään A2.

Kuvaus

Koulutuksen tavoite on tutustua sekä varastoalaan että kone- ja tuotantotekniikan alaan (koneistus, hitsaus ja asennus), opiskella alalla tarvittavia perustaitoja sekä alan suomea. Koulutuksen aikana tutustutaan myös varastoalan ja kone- ja tuotantotekniikan ammatteihin.

Rakenne

Varastoalan keskeisiä sisältöjä ovat mm. tavaroiden vastaanotto-, säilytys- ja keräilytoiminnot sekä trukinkuljettajan tehtävät. Kone- ja tuotantotekniikan keskeisiä sisältöjä ovat mm. mekaanisen asennuksen, hydrauliikan ja pneumatiikan perusteet, hitsaus ja levytyöt perusteet sekä manuaalikoneistus.

Opiskelija voi tehdä 1-3 alan lupakorttia.

Monta tapaa opiskella

Koulutuksessa on lähiopetusta ja työssäoppimista. Lähiopetuksessa ovat mukana ammatillinen opettaja ja suomen kielen opettaja.

Jatko-opintomahdollisuudet

Tämän koulutuksen jälkeen voit hakea esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoon tai varastoalan ammatilliseen koulutukseen.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä