Laajuus

Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1 – 1,5 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Oletko kiinnostunut vanhojen ajoneuvojen korirakenteiden kunnostamisesta ja korjaamisesta? Haemme opiskelijaksi sinua, jolla on jo aiheeseen liittyvää perusosaamisesta koulutuksen, työkokemuksen ja harrastuksen myötä.

Hakeutuminen

Haku koulutukseen on suljettu. Seuraavan koulutuksen hakuaika ja aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kelpoisuusvaatimukset

Uudet opiskelijat tähän koulutukseen valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka eivät ole toimittaneet riittävää todistusta kielitaidostaan, kutsutaan kielikokeeseen. Lisätietoa kielitaidon arvioinnista: www.gradia.fi/kielikoe.

Kuvaus

Koulutuksen aiheita ovat entisöinnin perusteet, perinteiset työmenetelmät, ohutlevyvalmistustyöt, alumiinityöt, viimeistelytyöt ja projektityöt. Lisäksi saat eväitä yrittäjyyteen, jossa käsitellään mm. tuotteistamista sekä myyntiä ja markkinointia.
Lähiopetusviikkoja on seitsemän ja ne ajoittuvat yhden lukuvuoden ajalle.

Rakenne

Pakolliset tutkinnon osat
• Moniammatillisessa toimintaympäristössä työskentely
• Tuotteen suunnitteleminen
• Tuotteen valmistaminen ja tuotannon suunnitteleminen
• Tuotteiden markkinointi ja kaupallistaminen

Valinnaiset tutkinnon osat
• Huippuosaajana toimiminen taideteollisuusalalla
• Taideteollisuusalan yrittäjänä toimiminen

Monta tapaa opiskella

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS. HOKSissa sovitaan opiskelijakohtaisesti mm. aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta, hankittavasta osaamisesta ja osaamisen hankkimistavasta, näytöistä ja muusta osaamisen osoittamisesta sekä tarvittavasta ohjauksesta ja tuesta, myös erityisestä tuesta. Osaamisen hankkimisessa on keskeisenä erilaiset oppimisympäristöt ja työelämälähtöisyys.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä, ja sen voi aloittaa joustavasti. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387.

Tavoitteellisen urheilun ja opiskelun pystyy yhdistämään Gradiassa: www.gradia.fi/oppimaan/urheilijana-gradiassa.

Gradian opiskelijana voit tehdä myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opintoja. EduFutura Jyväskylä tarjoaa opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. Lisätietoa: https://edufutura.fi/

Kustannukset

300 €

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Paikkakunta

Jämsä