Laajuus

Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1 – 1,5 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Oletko kiinnostunut vanhojen ajoneuvojen korirakenteiden kunnostamisesta ja korjaamisesta? Haemme opiskelijaksi sinua, jolla on jo aiheeseen liittyvää perusosaamisesta koulutuksen, työkokemuksen ja harrastuksen myötä.

Kelpoisuusvaatimukset

Uudet opiskelijat tähän koulutukseen valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuvaus

Koulutuksen aiheita ovat entisöinnin perusteet, perinteiset työmenetelmät, ohutlevyvalmistustyöt, alumiinityöt, viimeistelytyöt ja projektityöt. Lisäksi saat eväitä yrittäjyyteen, jossa käsitellään mm. tuotteistamista sekä myyntiä ja markkinointia.
Lähiopetusviikkoja on seitsemän ja ne ajoittuvat yhden lukuvuoden ajalle.

Rakenne

Koko tutkinnon suorittamiseen sisältyy kolme pakollista tutkinnon osaa:
• Tuotteiden suunnittelu
• Tuotteiden valmistus
• Käsityöyrityksen tuotanto ja liiketoiminta.

Monta tapaa opiskella

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS. HOKSissa sovitaan opiskelijakohtaisesti mm. aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta, hankittavasta osaamisesta ja osaamisen hankkimistavasta, näytöistä ja muusta osaamisen osoittamisesta sekä tarvittavasta ohjauksesta ja tuesta, myös erityisestä tuesta. Osaamisen hankkimisessa on keskeisenä erilaiset oppimisympäristöt ja työelämälähtöisyys.

Kustannukset

300 €

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
22.6.–31.7. ma–pe klo 09–12

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jämsä