Valtakunnallinen TeknologiaTiistai 27.11. - tutustumisilta kone- ja tuotantotekniikkaan Gradia Jyväskylässä

Gradia Jyväskylän kone- ja tuotantotekniikka järjestää tiistaina 27.11.2018 klo 14–19 tutustumisillan alasta kiinnostuneille yläkoulujen 9-luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen. Tutustumisillassa on tarjolla tietoa koneistuksen, levyseppähitsaajan ja koneenasennuksen ammateista, opiskelutiloista, jatko-opiskelumahdollisuuksista ja alan työelämästä. Näin myös 9-luokkalaisten vanhemmat saavat tietoa nuoren ammatinvalintapäätökselle.

Tutustumisilta on osa valtakunnallista TeknologiaTiistaita, jonka järjestävät vuosittain ammatilliset oppilaitokset eri puolella Suomea yhdessä teknologiateollisuuden yritysten kanssa. TeknologiaTiistain tapahtumissa yläkoululaiset, heidän vanhempansa ja opettajansa pääsevät näkemään kone- ja tuotantotekniikan opiskelua ja opiskelupaikkoja sekä ammattiosaajien työtä ja työpaikkoja.

Gradia Jyväskylän tutustumisilta järjestetään Viitaniemen kampuksella ja kierrokset lähtevät Viitaniementie 1 C:n pääaulasta (Viitaniementie 1 C, 40101 Jyväskylä). Kierrosten vetäjinä toimivat alan opettajat ja opinto-ohjaaja. Alueella saa pysäköidä tapahtuman aikana maksutta virallisille parkkipaikoille.

Osallistu valtakunnalliseen kuvakilpailuun ja voita Jopo

Ota kuva osallistumisestasi TeknologiaTiistaihin. Lataa kuva 27.11. aikana Instagram-tilillesi hashtagilla #teknologiatiistai ja kerro myös, mitä koulua käyt (#koulusi). Tutustu kuvakilpailun sääntöihin.

Lisätietoja

Opettaja Ahti Tunturi, kone- ja tuotantotekniikka, Gradia Jyväskyllä, puh. 040 341 5612, ahti.tunturi@gradia.fi