Laajuus

0 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus soveltuu kaikille, joilla on kiinnostusta teknologia- alan työtehtäviin ja halua työskennellä myös vuorotyössä. Koulutuksen kohderyhmänä on ensisijaisesti TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeiluiden työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt. Alan työtehtävissä työskentelyssä on eduksi tiimityötaidot ongelmanratkaisukyky, tarkkuus sekä pitkäjänteisyys ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Kuvaus

Oletko miettinyt hakeutumista uudelle alalle? Etsitkö uutta työtä ja polkua työelämään tositarkoituksella? Keski-Suomen alueella kone- ja tuotantotekniikka-alan yrityksiin tarvitaan uusia osaajia ja työllistymismahdollisuudet alan työtehtäviin ovat hyvät. Koulutuksen tavoitteena on tehdä tutuksi metalliteollisuuden työllistymismahdollisuuksia ja perehdyttää sinut alan ammatteihin sekä tutustuttaa koulutusmahdollisuuksiin.

Koulutus on TE- palveluiden järjestämää työvoimakoulutusta, koulutustunnus nro 702385. Täytä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus) tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon.
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/702385?locations=Jyv%C3%A4skyl%C3…

Rakenne

Koulutus koostuu lähiopinnoista ja työssäoppimisesta. Työssäoppimispaikkoja on tarjolla yhteistyöyrityksissämme. Koulutuksen aikana opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa oman työllistymisensä kannalta tarkoituksenmukaisia lupakorttikoulutuksia, työturvallisuuskortti, hätäensiapu ja tulityökortti.

Koulutuksen sisältö
· Alan teoriaopinnot ja ICT-valmiudet 5 pv
· Hitsaus- ja levytyöt 5 pv
· Koneistustyöt 5 pv
· Asennustyöt 5 pv
· Työssäoppiminen 15 pv

Kustannukset

0 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika: 23.08.2021 klo. 9.00 alkaen
Paikka: Viitaniementie 1, luokkatila C3.103d