Laajuus

Koulutuksen kesto on 35 työpäivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt. Alan työtehtävissä eduksi ovat tiimityötaidot, ongelmanratkaisukyky, tarkkuus sekä pitkäjänteisyys ja motivaatio uuden oppimiseen.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Oletko miettinyt hakeutumista uudelle alalle?
Etsitkö uutta työtä ja polkua työelämään tositarkoituksella?
Koulutuksen tavoitteena on tehdä tutuksi metalliteollisuuden työllistymismahdollisuuksia ja perehdyttää sinut alan ammatteihin sekä tutustuttaa koulutusmahdollisuuksiin. Keski-Suomen alueella kone- ja tuotantotekniikka-alan yrityksiin tarvitaan uusia osaajia ja työllistymismahdollisuudet alan työtehtäviin ovat hyvät. Koulutukseen liittyviä työssäoppimispaikkoja on tarjolla yhteistyöyrityksissämme. Koulutuksen aikana opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa myös oman työllistymisensä kannalta tarkoituksenmukaisia lupakorttikoulutuksia, kuten työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökortti.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:

· Alan teoriaopinnot ja ICT-valmiudet 5 pv
· Hitsaus- ja levytyöt 5 pv
· Koneistustyöt 5 pv
· Asennustyöt 5 pv
· Työssäoppiminen 15 pv

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä