Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Gradia Jämsän urheiluvalmennukseen voi hakea minkä tahansa lajin tavoitteellinen ja omassa ikäluokassaan menestynyt urheilija.

Urheiluvalmennukseen hakeutuva opiskelee ammatillista tutkintoa Gradia Jämsässä tai lukio-opintoja Jämsän lukiossa.

Hakeutuminen

Hae urheiluvalmennukseen ja täytä liite (erillinen hakulomake valmentajan lausunnolla). Lähetä lomake postitse Urheiluvalmennus Gradia Jämsä/ Seppo Savo, PL 24, 42301 Jämsänkoski.

Urheiluvalmennukseen ja hakemiseen saat lisätietoja koulutuspäällikkö Seppo Savolta, puh. 040 341 4455, seppo.savo@gradia.fi

Kuvaus

Gradia Jämsän lajivalmentajat valmentavat painopistelajeja joita ovat suunnistus, motocross ja enduro. Muita lajeja ovat mm. hiihto, jalkapallo, mäkihyppy, jääkiekko, autourheilu, yleisurheilu, lentopallo, salibandy, pyöräsuunnistus ja alppilajit. Sivulajeissa kullakin urheilijalla on oma henkilökohtainen lajivalmentaja. Gradia Jämsän Urheiluvalmennus tarjoaa yhteisiä fysiikkatreenejä neljänä aamuna viikossa ja lajiharjoittelua painopistelajeissa 2-3 kertaa viikossa.

Rakenne

Ammatillinen perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista ja yhteisistä tutkinnon osista. Opiskelija voi sisällyttää tutkinnosta riippuen ammatillisiin valinnaisiin tutkinnon osiin, yhteisiin pakollisiin- ja valinnaisiin tutkinnon osiin urheiluvalmennuksen kautta hankittua osaamista henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Ammatti- tai erikoisammattitutkintoa opiskelevan urheilijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma urheiluvalmennus huomioiden.

Monta tapaa opiskella

Opiskelu suunnitellaan mahdollisimman joustavaksi sovittamalla yhteen koulutus ja valmentautuminen. Opiskelijan on mahdollista suorittaa myös yhdistelmäopintoja.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Paikkakunta

Jämsä
Liitetiedostot
Tiedosto