Koulutuksen tiedot

Paikkakunta

Jämsä

Hakuaika

Jatkuva haku

Hakeutuminen

Hae urheiluvalmennukseen ja täytä liite (erillinen hakulomake valmentajan lausunnolla). Lähetä lomake TIEDOT PÄIVITTYVÄT.

Urheiluvalmennukseen ja hakemiseen saat lisätietoja TIEDOT PÄIVITTYVÄT

Kenelle

Gradia Jämsän urheiluvalmennukseen voi hakea minkä tahansa lajin tavoitteellinen ja omassa ikäluokassaan menestynyt urheilija.

Urheiluvalmennukseen hakeutuva opiskelee ammatillista tutkintoa Gradia Jämsässä tai lukio-opintoja Jämsän lukiossa.

Kuvaus

Gradia Jämsän lajivalmentajat valmentavat painopistelajeja joita ovat suunnistus, motocross ja enduro. Muita lajeja ovat mm. hiihto, jalkapallo, mäkihyppy, jääkiekko, autourheilu, yleisurheilu, lentopallo, salibandy, pyöräsuunnistus ja alppilajit. Sivulajeissa kullakin urheilijalla on oma henkilökohtainen lajivalmentaja. Gradia Jämsän Urheiluvalmennus tarjoaa yhteisiä fysiikkatreenejä neljänä aamuna viikossa ja lajiharjoittelua painopistelajeissa 2-3 kertaa viikossa.

Koulutuksen sisältö

Ammatillinen perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista ja yhteisistä tutkinnon osista. Opiskelija voi sisällyttää tutkinnosta riippuen ammatillisiin valinnaisiin tutkinnon osiin, yhteisiin pakollisiin- ja valinnaisiin tutkinnon osiin urheiluvalmennuksen kautta hankittua osaamista henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Ammatti- tai erikoisammattitutkintoa opiskelevan urheilijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma urheiluvalmennus huomioiden.

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Opiskelu suunnitellaan mahdollisimman joustavaksi sovittamalla yhteen koulutus ja valmentautuminen. Opiskelijan on mahdollista suorittaa myös yhdistelmäopintoja.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193