Laajuus

Opintojen laajuus on 180 osaamispistettä. Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1 – 1,5 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Hierojayrittäjille tai muuten alalla työskenteleville. Alan työpaikkaa edellytetään työelämässä oppimisen näkökulmasta.

Hakeutuminen

Alkuperäistä hakuaikaa (1.1.-31.5.) jatkettu, haku päättyy 30.11.2020.

Kelpoisuusvaatimukset

Hierojan ammattitutkinto tai vastaava osaaminen.

Opiskelijavalinta tehdään valintahaastattelun perusteella.

Kuvaus

Urheiluhieronnan osaamisalan suorittanut osaa arvioida urheilijan lihashuollon tarpeen, laatia urheilijalle lihashuollon suunnitelman ja toteuttaa suunnitelman mukaisesti lihashuoltoa. Hän osaa hieroa urheilijan käyttäen monipuolisesti hierontaotteita ja ohjata urheilijaa ehkäisemään urheiluvammoja. Hän osaa arvioida ja kehittää omaa ja työyksikkönsä työtä, ja hänellä on valmiuksia kansainväliseen yhteistyöhön ammattialansa kehittämiseksi. Urheiluhieroja (EAT) voi työskennellä itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa terveys-,liikunta- ja hyvinvointipalvelujen tehtävissä muun muassa liikunta- ja urheilukeskuksissa.

Rakenne

Yksi pakollinen tutkinnon osa (Urheilijan lihashuolto)
Kolme valinnaista tutkinnon osaa: Ylä- ja alaraajakipuisen potilaan hoitaminen, Peitinkalvojen liukumista edistävä hoito.

Kustannukset

Koulutusmaksu 600 eur.

Jatko-opintomahdollisuudet

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä. Lisätietoja: www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä