Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Kone- ja tuotantotekniikka

Paikkakunta

Jämsä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

8 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Jos olet Keski-Suomen TE-toimiston työnhakija ja tarvitset työllistyäksesi työturvakorttia, voit hakea koulutukseen työhallinnon internet-sivujen kautta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/?locations=J%C3%A4ms%C3%A4&announ…
TE-toimiston kautta hakevalle hakuaika ilmoitettu koulutustiedoissa.
Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Varustaudu henkilöllisyyden tunnistamiseen.

HUOM! Tämä työturvallisuuskorttikoulutus ei sovellu ammattipätevyysdirektiivin jatkokoulutuspäiväksi.

Toteutamme lupakortit ryhmille myös yrityskoulutuksina esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa! Kysy tarjousta, Stiina Kilpikoski, p. 040 341 4536.

Kuvaus

Työturvallisuuskorttikoulutus on suunnattu erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja kuljetusalan työpaikoilla työskenteleville henkilöille.

Työturvallisuuskortti on valtakunnallinen yhdenmukainen koulutus yhteisen työpaikan työturvallisuusasioiden perehdyttämiseksi. Koulutuksen tavoitteena on yhteisen työpaikan työturvallisuuden kehittäminen turvallisuusosaamista lisäämällä sekä päällekkäisen työturvallisuuskoulutuksen poistaminen. Työpaikoilla säästetään aikaa, kun yhteisen työpaikan perusasioita ei tarvitse perehdyttää joka työpaikalla erikseen vaan voidaan siirtyä suoraan kohdeperehdytykseen. Koulutukseen kuuluu aina myös kirjallinen tentti. Työturvallisuuskortti on voimassa 5 vuotta.

Koulutuksen sisältö

Työturvallisuuskorttikoulutuksessa painotetaan yhteisen työpaikan käsitteen sisäistämistä roolien ja vastuiden kautta sekä annetaan valmiudet omaksua perehdyttämisestä saatavaa työpaikka- ja tehtäväkohtaista tietoa. Koulutus antaa myös valmiudet tunnistaa työpaikan vaaroja ja haitallisia kuormitustekijöitä.

Koulutuksen osoite

Paikka: Koulutie 19, Jämsänkoski, A rakennus Auditorio MA.A1.210
Aika: 13.3.2024, klo 8.15-16.15

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193