Laajuus

Kesto on noin 4 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus soveltuu ravitsemisalasta kiinnostuneille maahanmuuttaneille, joilla on riittävä kielitaitotaso koulutukseen osallistumiseen. Suositeltava kielitaitotaso on A2.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille tämän sivun alalaidassa olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on parantaa opiskelijoiden kielellisiä ja ammatillisia valmiuksia aloittaa ravitsemisalan tutkintotavoitteinen koulutus. Koulutuksessa tutustutaan ravitsemisalan perustaitoihin ja perusteisiin sekä ravitsemisalaan työskentely-ympäristönä. Opiskelijat tutustuvat ravitsemisalan ammatteihin ja ammatilliseen sanastoon, ja kasvattavat kielellisiä valmiuksiaan jatko-opiskelua ja/tai alan työtehtävissä työskentelyä varten.

Koulutuksessa opiskellaan ruuanvalmistusta, erityisruokavalioita, ravitsemuksen perusteita ja elintarviketietoa. Lisäksi opiskellaan keittiön puhtaanapitoa, astiahuoltoa, asiakaspalvelua ja tarjoilua. Opiskelijat päivittävät tietoteknisiä valmiuksiaan perehtymällä alakohtaisiin yleisimpiin sovelluksiin ja niiden käyttöön.

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa 1-3 alalla toimimisen kannalta tarkoituksenmukaista lupakorttia.

Koulutukseen sisältyy lähiopetuksen lisäksi työelämään tutustumisjakso. Lähiopetuksen aikana mukana ovat sekä ammatillinen opettaja että suomen kielen opettaja.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Priimuksen toimipiste, Taulumäentie 45