Matkailu ja ruoka
Tutustu ravintola- ja catering-alaan
ei-tutkintotavoitteinen koulutus
Laajuus
Aika
Hakuaika
Kenelle
Koulutus soveltuu työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille, joilla on kiinnostusta ravitsemusalan työtehtävissä toimimiseen sekä henkilöille, jotka harkitsevat hakeutuvansa alan tutkintoa suorittamaan tulevaisuudessa.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravitsemusalasta kiinnostuneet, alalle sopivat henkilöt.
Hakeutuminen
Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.
Kuvaus
Oletko miettinyt hakeutumista uudelle alalle? Etsitkö uutta työtä ja polkua työelämään tositarkoituksella? Ravitsemusalan yrityksiin tarvitaan uusia osaajia ja työllistymismahdollisuudet alan työtehtäviin ovat nykyisestä tilanteesta huolimatta hyvät alueellisesti ja valtakunnallisesti. Koulutuksen tavoitteena on tehdä tutuksi ravitsemusalan eri ammatteja ja niihin liittyviä työtehtäviä sekä perehdyttää sinut alan koulutus- ja työllistymismahdollisuuksiin.
Rakenne
Koulutuksen sisältö:
• Ravitsemusalan erityispiirteet
• Ravitsemusalan ammatteja ja työtehtäviä
• Ravitsemusalan erilaiset toimipaikat työllistäjinä
• Työskentely asiakaspalvelutehtävissä.
• Työskentely ammattikeittiössä.
• Ravitsemusalan koulutusmahdollisuuksiin tutustuminen
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Gradia Jyväskylä
Sanna Kinnunen, opettaja, p. 040 341 5989
Virpi Kangas, koulutuspäällikkö, p. 040 341 6010
etunimi.sukunimi(at)gradia.fi
Monta tapaa opiskella
Koulutus on lähiopetusta, sisältäen tutustumista ravitsemusalaan ja sen ammatteihin, keittiö- ja asiakaspalvelutyöskentelyyn sekä koulutusmahdollisuuksiin.
Hakupalvelut
040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12
Aika
Paikkakunta
Koulutuksen osoite
Gradia Jyväskylä, Palvelut-yksikkö, Taulumäentie 45.