Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille, puhtauspalvelualalle hakeutuville työllisyyden kuntakokeilun ja TE-toimiston asiakkaille. Mikäli haluat tutustua ja saada tietoa hyvin työllistävästä puhtauspalvelualasta, olet juuri oikea henkilö hakeutumaan tähän koulutukseen.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on saada kuva puhtauspalvelualan työtehtävistä ja työpaikoista sekä vahvistaa ja oppia uusia tieto ja viestintätaitoja. Koulutuksen työelämässä oppimisjakson aikana lisäät mahdollisuuksiasi työllistyä alan yritysten tarjoamiin sijaisuuksiin tai vaikkapa pitempäänkin työsuhteeseen.

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työelämässä oppimista. Työelämässä oppimista on puolet koko koulutusajasta ja voit itse vaikuttaa paikan valintaan.

Rakenne

Koulutus sisältää:

Orientaation koulutukseen
Tietoa puhtauspalvelualasta työskentely-ympäristönä
Tietoa puhtauspalvelualan ammateista ja ammattitaitovaatimuksista, koulutusvaihtoehdoista ja tutkinnoista
Asiakaspalvelutaitoja
Työelämätietoutta
Alan ammattitekniikan perusteita
Tieto- ja viestintäitaitoja
Työelämässä oppimista
Ensiaputaitoja 8h
Jatko- ja urasuunnitelman laatimisen

Jatko-opintomahdollisuudet

Jatkossa voit lisätä osaamistasi hakeutumalla puhtauspalvelualan koulutukseen suorittamaan tutkinnon osia tai koko tutkinnon.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14 

Aika

-

Paikkakunta

Keuruu