Laajuus

20 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Mikäli haluat tutustua ja saada tietoa hyvin työllistävästä puhtauspalvelualasta, olet juuri oikea henkilö hakeutumaan tähän koulutukseen.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille, puhtauspalvelualalle hakeutuville Keski-Suomen työllisyyden kuntakokeilun ja TE-toimiston asiakkaille.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on saada kuva puhtauspalvelualan työtehtävistä ja työpaikoista sekä vahvistaa ja oppia uusia digitaitoja.

Koulutuksen työelämässä oppimisjakson aikana lisäät mahdollisuuksiasi työllistyä alan yritysten tarjoamiin kesäsijaisuuksiin tai vaikkapa pitempäänkin työsuhteeseen. Jatkossa osaamistasi voit lisätä hakeutumalla puhtauspalvelualan koulutukseen suorittamaan tutkinnon osia tai koko tutkinnon.

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työelämässä oppimista. Työelämässä oppimista on puolet koko koulutusajasta ja voit itse vaikuttaa paikan valintaan. Työelämässä oppimisen paikkoja ajankohdasta ja sen hetkisestä tilanteesta riippuen tarjoavat mm. seuraavat yritykset/organisaatiot: Jyväskylän kaupunki (sosiaali- ja terveyspalvelut, vanhuspalvelut), TL-Maint, Lassila&Tikanoja, Ilveslahden siivous, Sotainvalidien sairaskoti ym.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
· Orientaatio koulutukseen
· Puhtauspalveluala työskentely-ympäristönä
· Puhtauspalvelualan ammatit ja ammattitaitovaatimukset, koulutusvaihtoehdot ja tutkinnot
· Työelämän pelisäännöt ja vuorovaikutustaidot
· Tietoa alan ammattitekniikasta
· Digitaidot
· Työelämässä oppiminen
· Jatko- ja urasuunnitelman laatiminen

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä