Laajuus

Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1 – 1,5 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Seuraava toteutus alkaa 12.9.2019.

Onko sinulla jokin idea tuotteesta, palvelusta tai toimintamallista, joka pitäisi saada käyttöön ja markkinoille? Tai pitääkö jotain kehittää edelleen? Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka halut kehittää jotain alasi tuotetta, palvelua tai toimintamallia. Sinulla on toimenkuva, jossa on mahdollista ideoida, suunnitella ja toteuttaa kehittämistyö tiimien ja/tai verkostojen kanssa yhteistyössä. Työpaikka voi olla yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimuksena on, että sinulla on idea kehittämistyöstä ja mahdollisuus (työpaikka) sen toteuttamiseen. Koulutukseen osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä kelpoisista hakijoista.

Kuvaus

Koulutus antaa valmiuksia tuotteiden, palvelujen ja toimintamallien kehittämiseen nopeasti uudistuvissa toimintaympäristöissä. Suunnittelet ja toteutat projektin liittyen tuotteiden, palveluiden tai toimintamallien kehittämiseen. Koulutuksen aikana saat tukea ja sparrausta kehittämistyön eri vaiheissa. Koulutus sisältää 14 lähipäivää ja kestää noin 1 -1,5 vuotta.

Rakenne

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa:
- Proaktiivinen kehittäminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi, ovat:
- Brändin rakentaminen
- Innovaattorina toimiminen
- Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä
- Tuotteistaminen tuotekehitystyössä

Monta tapaa opiskella

Koulutus sisältää lähipäiviä ja itsenäistä opiskelua. Pääpaino on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa ja työn kehittämisessä.

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ole yhteydessä:
Opettaja Sanna Kärkkäinen puh. 040 341 6303, sanna.karkkainen@gradia.fi

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää aina työsuhdetta tai yrittäjyyttä. Lisätietoja www.gradia.fi/oppisopimuskoulutus/l17387. Jos sinulla on mahdollisuus opiskella oppisopimuksella, otathan yhteyttä työelämäkoordinaattoriin, Anna Taipale p. 040 341 5195 tai sähköpostilla anna.taipale@gradia.fi.

Kustannukset

Koulutusmaksu 700 €.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä
Liitetiedostot
Tiedosto