Tervetuloa yleissivistävän koulutuksen kansainvälisyyspäiville Jyväskylään!

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla on ilo olla järjestämässä yleissivistävän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen kansainvälisyyspäiviä yhdessä Jyväskylän kaupungin ja Opetushallituksen kanssa. 

Kansainvälisyysasioiden pariin kokoonnutaan 15. – 16.11.2019. Kantavana teemana on Kansainvälisyyden monimuotoisuus. Päivistä jälkimmäinen 16.11. järjestetään yhteistyössä KEOS2019-tapahtuman kanssa, ja sen teemana on Ei ole toisia – on vain meitä

Pääluennoitsijana Aaro Rytkönen puheenvuorolla Dialogi on rajojen ylittämistä

Kansainvälisyyspäivien pääluennoitsija on kansainvälisen rauhanvälitysyhteisön Al Amana Centerin Keski-Suomesta lähtöisin oleva johtaja Aaro Rytkönen. Lauantaina 16.11. pääpuhujana on europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen

Perjantaina kansainvälisyyspäivät kokoontuu Gradian Harjun kampuksella (Sepänkatu 3, Jyväskylä) Jyväskylän Lyseon lukion tiloissa. Lauantaina KEOS2019-tapahtuman yhteydessä oleva päivä pidetään Jyväskylän Paviljongissa (Lutakonaukio 12, Jyväskylä) 

KEOS on yksi suurimmista opettajien täydennyskoulutustapahtumista, sillä useille keskisuomalaisille opettajille se on pakollinen VESO-päivä. Paikalla on siis tuhansia koulutuksen ammattilaisia. 

Yleissivistävän koulutuksen kansainvälisyyspäivät on osa koulutuksen superviikkoa Jyväskylässä. Viikko alkaa 13.11. Martti Ahtisaari -päivästä ja huipentuu 16.11. järjestettäviin kansainvälisyyspäiviin ja KEOS2019-tapahtumaan. Samalla viikolla Gradia on  järjestämässä myös EduFuturaForumia. 

Kansainvälisyyden teemat ovat olleet vahvasti läsnä tänä vuonna, sillä Gradia järjesti yhdessä Opetushallituksen kanssa myös ammatillisen koulutuksen kansainvälisyyskarnevaalit viime keväänä. Voit vielä tutustua päivien antiin verkkosivuillamme: gradia.fi/kansainvälisyyskarnevaalit.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Yleissivistävän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen kansainvälisyyspäiville!

Opetushallitus rahoittaa logo

Kartat

Gradian Harjun kampus ja Jyväskylän Lyseon lukio

Jyväskylän Paviljonki

Opetushallituksen logo
Jyväskylän kaupungin logo
Gradian logo