Laajuus

7 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Digitaaliset työvälineet uudistuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Tuttujenkin työvälineiden uusien ominaisuuksien käyttöön ottaminen vaatii aikaa ja pysähtymistä asian äärelle – usein myös ohjeistusta tai sparrauskumppania.

Haluaisitko käyttää digitaalisia työvälineitä monipuolisemmin ja tehokkaammin työssäsi? Osaatko luoda QR-koodin ja hyödyntää sen mahdollisuuksia esimerkiksi tiedon jakamisessa? Oletko ammattilainen Teams-työtilojen rakentamisessa, etäpalaverien järjestämisessä sekä esitysmateriaalin jakamisessa osallistujille?

Koulutus on tarkoitettu esihenkilö- tai asiantuntijatehtävissä toimiville, jotka tarvitsevat lisätaitoja digitaalisten työvälineiden käyttämisessä ja hyödyntämisessä.

Hakeutuminen

Lisätietoja antaa kouluttajat Maiju Syvänperä puh. 0403416305 ja Jani Tiilikainen puh. 0403415383, sähköpostilla etunimi.sukunimi@gradia.fi

Kuvaus

Päivän aikana opit hyödyntämään digitaalisia työvälineitä käytännön työssäsi sekä sujuvoittamaan omaa työarkeasi. Koulutus antaa valmiuksia asiantuntijan tai esihenkilön etätyöhön erityisesti vuorovaikutuksen ja tiedon jakamisen näkökulmista. Käytämme koulutuspäivässä pääasiassa verkkopohjaisia työvälineitä, jotta päivän antia on mahdollista hyödyntää monipuolisesti eri toimintaympäristöissä.

Koulutuspäivän aikana harjoitellaan mm. Teamsin monipuolista käyttämistä, sähköisen kyselylomakkeen laatimista, jakamista ja vastausten analysoimista sekä QR-koodin luomista. Koulutuspäivässä opetellaan myös kuvien käyttöoikeuksien tarkistamista ja videoiden hyödyntämistä esimerkiksi ohjeistuksessa tai perehdytyksessä.

Lähetämme osallistujille ennakkokyselyn liittyen alla oleviin teemoihin. Koulutuspäivän sisällön painotukset suunnitellaan ennakkokyselyn vastausten pohjalta.

Opiskelijapalautetta:
"Kaksi opettajaa - erittäin hyvä idea. Opettajat täydensivät toisiaan erilaisilla opetustyyleillä, toinen innostava ja toinen käytännön keskeinen. Mahdollistivat monipuolisempaan vuorovaikutukseen ja mahdollista ymmärtää eri asioita eri vinkkelistä. Hyvin käytetty eri alustoja ja mahdollisuus keskusteluun, kuunteluun ja katsomiseen."

"Miksi kukaan ei ole ennen kertonut Formsista😁 Selkeästi opetettu ja mielenkiintoinen päivä!"

Aika: 23.3.2023 klo 8.15-14.45
Paikka: Viitaniementie 1A, luokkatila VN.A3.214

Rakenne

- Office365-ympäristön mahdollisuudet
- Kyselyiden tekeminen (Forms)
- Ajanvarauksien tekeminen (Doodle ja Outlook)
- Palaverin pitäminen (Teams)
- Teamsin hyödyntäminen yhteistyössä
- Videoiden hyödyntäminen
- QR-koodin luominen ja hyödyntäminen
- Kuvien käyttöoikeudet & kuvakaappaustyökalu

Kustannukset

120 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Aika: 23.03.2023 Paikka: Viitaniementie 1 A, luokkatila VN.A3.214