Laajuus

Koulutuksen kesto on noin 5 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, joilla on suoritettuna hotelli-, ravintola- ja catering-alan opintoja, ja koko tutkinnon suorittaminen on jäänyt kesken. Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja catering-alan perustutkinnon, ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon opintoja suorittaneet, alalle sopivat henkilöt, jotka haluavat täydentää tutkinnon loppuun.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on kartoittaa opiskelijan suoritettavaan tutkintoon liittyvä osaaminen ja tehdä sen perusteella henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma tutkinnon loppuun suorittamiseksi.

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen tunnistetaan ja tunnustetaan osaksi suoritettavaa tutkintoa. Tutkinnon suorittaminen antaa opiskelijoille valmiudet työllistyä ja toimia ravitsemisalalla tutkintonimikettä vastaavissa työtehtävissä. Sisältö vastaa ravitsemis- ja catering-alan perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon perusteita.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
Osaamiskartoitus ja osaamisen tunnistaminen
Aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen (opinnot, työkokemus)
Puuttuvan ammattitaidon hankkiminen
Osaamisen osoittaminen
Työnhankkimisvalmiudet ja uraohjaus

Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa alalla vaadittavat lupakortit.

Monta tapaa opiskella

Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen käytännön opetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä