Laajuus

30 h

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu lääkehoidon peruskoulutusta tarvitseville ja sopii sinulle, mikäli sinulla on lääkehoidon perusteet hallinnassa ja haluat kerrata tavallisimpien sairauksien lääkehoitoa.

Koulutuksessa käsitellään tavallisimmat kansansairaudet ja niiden lääkehoito.  Kurssin suorittamisen jälkeen on mahdollisuus osallistua LOP-kurssille.

Gradian Lääkehoidon verkkokurssien esittelyä löydät täältä https://moodle.gradia.fi/course/view.php?id=139

Kuvaus

Ennen tälle kurssille osallistumista tulee suorittaa Lääkehoidon perusteet -kurssi, ellei ole vastaavaa kurssia suorittanut aiemmin, aikaisempien opintojen osana.

Verkkokurssilla opiskelu tapahtuu itsenäisesti, omalla ajalla. Lähiopetusta ei ole. Kurssilla on suositeltavaa käyttää oppikirjana: Taam-Ukkonen Minna, Saano Susanna: Turvallisen lääkehoidon perusteet (2018 tai uudempi).

Kurssin suoritustapa on tentti, joka tehdään valvotusti oppilaitoksella, erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Tenttimahdollisuuksia on vähintään kerran kuukaudessa.

Lääkehoidon perusteet- ja Tavallisimmat kansansairaudet ja niiden lääkehoito- kurssit muodostavat opintokokonaisuuden, joka vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinnon (lähihoitaja) pakollisten tutkinnonosien lääkehoidon koulutusta.

Huomioitavaa: kesäaikana voit ilmoittautua verkkokurssille 6.6.2021 saakka. Ilmoittautuminen kurssille on suljettu 7.6.2021-8.8.2021 välisen ajan.

Rakenne

Verkkokurssin sisältö:
- Kansanterveydelliset riskit, metabolinen oireyhtymä
- Diabetes
- Sydän- ja verisuonisairaudet
- Kipu
- Astma
- Masennus
- Muistisairaudet

Kustannukset

150,00 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Suoritustapana on tentti, joka tehdään valvotusti erikseen ilmoitettuna ajankohtana Gradia Jyväskylän Kukkulan toimipisteessä, Keskussairaalantie 21.