Laajuus

Koulutuksen kesto on n. 1 vuosi.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on taustalla taloushallinnon peruskoulutusta ja/ tai kokemusta alan työtehtävistä. Koulutuksen tavoitteena on parantaa henkilön työllistymismahdollisuuksia taloushallinnon ja erityisesti kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtäviin.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen aikana opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisala kokonaan tai yksittäisiä tutkinnon osia, mikäli tutkinnon suorittamisen edellytykset muutoin täyttyvät. Edellytyksenä on mm. riittävä työssä hankittu osaaminen taloushallinnon työtehtävistä.

Rakenne

Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen
o Liiketoimintamalli
o Laatu ja vastuullisuus
o Kustannusrakenne
o Asiakaskokemus ja -ymmärrys
o Vuorovaikutus työelämässä
o Ammatillinen kehittyminen

Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen
o Kirjanpito ja arvonlisäverotus
o Arvonlisäverotuksen erityiskysymykset

Tilinpäätös ja verotus
o Tilinpäätöksen laatiminen
o Yritysverotus
o Tilinpäätösanalyysin laatiminen

Projektinhallinta
Asiakkuuksien hoitaminen

Monta tapaa opiskella

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa sovitaan suoritettavat opinnot hänen olemassa olevan osaamisensa pohjalta.

Koulutus sisältää vuorovaikutteista lähiopetusta ja itsenäistä opiskelua. Pääpaino on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa sekä kirjanpidon työtehtävissä kehittymisessä. Koulutukseen sisältyy kuuden kuukauden työssäoppimisjakso alan työtehtävissä. Työssäoppimispaikan opiskelija hakee itse opintojen aikana.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä