Laajuus

Koulutuksen kesto on n. 1 v 1 kk.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on taustalla taloushallinnon peruskoulutusta ja/ tai kokemusta alan työtehtävistä. Koulutuksen tavoitteena on parantaa henkilön työllistymismahdollisuuksia taloushallinnon ja erityisesti kirjanpidon tehtäviin.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille alla olevan hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kuvaus

Koulutuksen aikana opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisala kokonaan tai yksittäisiä tutkinnon osia, mikäli tutkinnon suorittamisen edellytykset muutoin täyttyvät. Edellytyksenä on mm. riittävä työssä hankittu osaaminen taloushallinnon työtehtävistä.

Rakenne

Koulutuksen sisältö mm.
• Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen
• Tilinpäätöksen laatiminen
• Yritysverotus

Monta tapaa opiskella

Koulutukseen sisältyy kuuden kuukauden työssäoppimisjakso alan työtehtävissä. Opiskelija hakee koulutuksen aikana itse työssäoppimispaikan. Koulutukseen sisältyy kahden viikon kesäloma (vkot 28 ja 29) heinäkuussa.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika ja chat
ma, ke, to klo 09–15
ti, pe klo 10–14

Tutkinnon perusteet

Katso ePerusteet

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä