Taitaja2020

Gradia yhteistyökumppaneineen järjestää Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa 11.–14.5.2020.

Odotamme tapahtumaan noin 40 000 kävijää – olethan yksi heistä! Taitaja2020 on kaikille avoin ja maksuton!

Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa ammattiin opiskelevat alle 21-vuotiaat nuoret kilpailevat oman alansa Suomenmestaruuksista. Mukana on myös kolme lajia, joissa ei ole yläikärajaa. Ne ovat puhdistuspalvelut, viherrakentaminen ja CNC-koneistus.

Nelipäiväisessä suurtapahtumassa nähdään kaikkiaan yli 50 lajia ja ammattinäytöstä, joihin osallistuu yli 400 kilpailijaa! Ohjelmaan kuuluu myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden TaitajaPLUS-lajeja sekä yläkoululaisille tarkoitettu kädentaitoja testaava Taitaja9-kilpailu.

Taitajassa kurkistetaan tulevaisuuden työhön mielenkiintoisten ammattinäytösten kautta, verkostoidutaan sekä hankitaan lisäosaamista monipuolisissa seminaareissa – ja mikä tärkeintä – innostutaan ja viihdytään! Oheistapahtumia on lukuisia, esimerkiksi opiskelijoiden, oppilaitosten ja yritysten kohtaamispaikka Uratori sekä erilaisia tuotteita, palveluja ja elämyksiä tarjoava Taitotori.

Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman slogan Tunne tulevaisuus, syntyi tapahtuman teemojen työelämän muutos, elinikäinen oppiminen, yrittäjyys ja kansainvälisyys, myötä.

Sosiaalisen median aihetunnisteet: #taitaja2020 #tunnetulevaisuus #mästare2020 #kännframtiden #envisionthefuture

Taitajan taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry.

Taitaja2020-tapahtuman logo