Laajuus

3 h

Aika

Hakuaika

-

Kenelle

Valmennus soveltuu sinulle, joka toimit Gradia Jämsän Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitajan tai perustason perustutkinnon koulutussopimus- tai oppisopimusopiskelijan työpaikkaohjaajana tai olet muu ko. alojen työelämän edustaja ja kiinnostunut työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Kuvaus

Yrityksissä toimivat työpaikkaohjaajat ovat keskeisessä asemassa opiskelijan työelämässä tapahtuvassa oppimisessa. Valmennuksessa saat tietoa ja välineitä ohjaukseen ja kehityt myös itse ammattilaisena.

Tämä valmennus keskittyy sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitaja ja perustason ensihoitaja, koko tutkinnon sisältöihin. Lisäksi käsitellään hoiva-avustajakoulutuksessa suoritettavia sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tutkinnon osia Kasvun ja osallisuuden edistäminen ja Ikääntyvien osallisuuden edistäminen. Valmennus on tarkoitettu Gradia Jämsän opiskelijoiden työpaikkaohjaajina toimiville työntekijöille.

Aika: 9.11.2022 klo 12-15
Paikka: Koulutie 12, Jämsänkoski. E-rakennus, luokkatila 213.

Rakenne

Valmennuskokonaisuus koostuu kolmesta osasta:
Osa 1. Minä työpaikkaohjaajana -valmennus on yleinen osa, joka on yhteinen kaikille aloille. Tämä on hyvä käydä ensin. Kesto 4 h.
Osa 2. Tutkintoihin tutustuminen. Tämä on alakohtainen valmennus. Kesto 4 h.
Osa 3. Näyttöjen arviointi. Tämä on alakohtainen valmennus. Kesto 3-4 h.

Tämä valmennus on kolmivaiheisen työpaikkaohjaajavalmennuksen 3. osa.

Koulutuksen teemat
• näyttöön liittyvät käytännöt
• arviointikriteerit

Kustannukset

0 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

Paikkakunta

Jämsä

Koulutuksen osoite

Koulutie 12, E-rakennus, luokka 213.