Laajuus

Koulutuksen kesto on 35 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Kouluttaudu ja työllisty siivoojaksi TL-Maint Oy:lle - voit olla jo alan kokenut konkari, urasi alkutaipaleella oleva tai alanvaihtoa harkitseva, me koulutamme sinut osaajaksi innostavien ammattilasten joukkoon!

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille sekä työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa.

Kuvaus

Tule puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi TL-Maintille! Meillä työskentelee lähes 100 työstään ylpeää siistijää huolehtimassa niin taloyhtiöyhtiöiden kuin liike- ja toimitilakiinteistöjenkin kaikista siivoustarpeista. TL-Maintin ammattilaiset tunnetaan monipuolisesta osaamisesta, laadukkaasta työnjäljestä sekä ketterästä palvelusta. Työmäärän kasvaessa etsimme Jyväskylään uusia tekijöitä ylläpito- sekä kotisiivouksen pariin.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja osaamisensa sekä soveltuvuutensa alalle osoittaneet työllistyvät TL-Maintin palvelukseen kokoaikaisiin tehtäviin. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin ja vapaa-ajasta nautimme viikonloppuisin.

YRITYSESITTELY

TL-Maint tarjoaa Jyväskylässä erilaisille ja -kokoisille kiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuoltoon ja siivoukseen. Meiltä saat myös kaikki kiinteistön tarvitsemat tekniset palvelut, korjausrakentamisen sekä vihersuunnittelun ja -rakentamisen palvelut.

Työnantajana haluamme olla ammattilaistemme arvoinen. Arvostamme aitoja ihmisiä, joilla on asenne kunnossa työntekoa kohtaan. Meidän tapamme järjestellä töitä perustuu ajatukseen, jossa työntekijämme voivat erikoistua tiettyihin työtehtäviin ja tehdä niitä joustavasti eri kohteissa tai kehittyä monipuolisiksi ammattilaisiksi. Pidämme huolta työntekijöistämme tarjoamalla mm. talon oman kuntosalin ja kuntosaliohjaajan, ensiluokkaiset työvälineet ja työskentelyolosuhteet sekä jatkuvan mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä.

Järjestämme Miitti -tapahtuman TL-Maint Oy:n tiloissa (Pajatie 2, 40630 Jyväskylä)
tiistaina 17.5.2022 klo 10.30-11.30. Tervetuloa mukaan tutustumaan yritykseen ja esittämään kysymyksiä mahdollisesti tulevalle työnantajallesi.

Rakenne

Koulutuksen sisältö

· siivoustyön perusteet, erilaiset toimintaympäristöt
· siivousvälineet ja ergonomian perusteet
· siivousaineet ja pintamateriaalit
· siivouskoneet
· asiakaspalvelu ja laatu, siivoustyön hygienia
· käytännön työskentelyharjoituksia koululla
· erilaisten tilojen puhtaanapito; porrashuoneet, saunat, wc:t, kerhotilat, toimistohuoneet
· lisäpalvelutyöt; perussiivouksen ero ylläpitosiivoukseen, vahanpoisto/pesu, vahaaminen, ikkunanpesu, kalkkisaostumien poistaminen, työturvakortti
· kotisiivous; kotisiivouksen erityispiirteet (asiakaspalvelu, yksityisyyden kunnioittaminen, pintamateriaalit, aineet, välineet, menetelmät)

LISÄTIEDOT
TL-Maint Oy: Toimialajohtaja Riikka Koukkumäki, riikka.koukkumaki@tlmaint.fi, puh. 040 760 4437
Gradia: Opettaja Eija Ahtikallio, eija.ahtikallio@gradia.fi, puh. 040 341 5909
Keski-Suomen TE-toimisto:
Yritysasiantuntija Tarja Hyvönen, puh. 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi
Yritysasiantuntija Hanna Lehtonen, puh. 0295 046 023, hanna.lehtonen@te-toimisto.fi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke,to klo 9-15, ti ja pe klo 10-14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä