Sesonkitarjoilija
Ei-tutkintotavoitteinen koulutus
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Opiskelutapa
Laajuus
Hakuaika
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille ravintola-alan työtehtävistä kiinnostuneille tai alan vaihtajille, jotka haluavat tehdä työtä erilaisissa kahvila-ravintola-alan yrityksissä.
Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2).
Kuvaus
Koulutuksessa saat tiedon erilaisista kahvila-ravintoloiden liikeideoista, menekkituotteista ja erityisruokavalioista. Koulutuksessa opit perustaitoja asiakaspalvelu-, myynti- ja tarjoilutyötehtävistä. Hygienia- ja anniskeluosaamisen opiskelun lisäksi koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi ja anniskelupassi. Koulutus antaa hyvän pohjan työllistyä asiakaspalvelu- ja tarjoilutyötehtäviin kahvila- ja ravintola-alan yrityksiin.
Koulutuksessa tavoitteena on oppia työskentelemään erilaisissa kahvila- ja ravintola-alan asiakaspalvelu- ja tarjoilutyötehtävissä.
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen sisältö
• ravintoloiden liikeideat
• asiakaspalvelu- ja myyntityö
• ammatillinen asiakaspalvelukieli: englanti ja ruotsi
• espressopohjaiset kahvijuomat
• alkoholittomat juomasekoitukset ja menekkijuomasekoitukset
• oluet ja viinit
• tarjoilutyö
• erityisruokavaliot
• kahviloissa tarjottavien tuotteiden valmistus
• hygieniapassi
• anniskelupassi
Monta tapaa opiskella
Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työelämässä tapahtuvana oppimisena.