Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Toteutusaika

-

Laajuus

15 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Suoritusta edellytetään helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleviltä henkilöiltä.Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).

Kuvaus

Testin suorittaja hallitsee elintarvikehygienian perusasiat ja osaa käsitellä ruokaa turvallisesti.
Ellintarvikehygienia-asetus (852/2004/EU) Elintarvikelaki (297/2021).

Koulutuksen sisältö

Hygieniapassi -testitilaisuus. Henkilöllisyyden tarkistamista varten tulee testiin osallistuvalla olla kuvallinen voimassa oleva henkilöllisyystodistus.
Materiaali ja harjoitustesti löytyvät Ruokaviraston sivuilta: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoul…

Hygieniapassitesti:https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/Hygieniapass…

Kustannukset

110 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Koulutus toteutetaan maanantaina 4.12, tiistaina 5.12 ja torstaina 7.12.2023 klo. 9.00-14.00 Priimuksessa Taulumäentie 45, Pruuvi auditorio PR.A.342
Koulutuksen jälkeen torstaina 7.12.2023 klo. 14.00-16.00 on hygieniapassitesti samassa paikassa.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193