Säihke-konserttisarjassa avoimet ovet maanantaina 5.11.

Gradia Jyväskylän musiikin perusopetuksen konserttisarja Säihke järjestetään 5.11. – 9.11.2018 Siltasalissa (Pitkäkatu 19-21, Jyväskylä). Illan konserttien lisäksi on tarjolla tuttuun tapaan myös aamupäivän konsertteja koululaisille.

Konserttiviikon aloittaa soittajien ja tanssijoiden yhteinen konsertti Soitinsoppaa ja hyppysellinen tanssia. Päivä jatkuu avoimilla ovilla, jossa voi tutustua eri soittimiin ja seurata opetusta. Päivän viimeinen konsertti kuullaan Hannikaissalissa jousisoittajien tahdittamana.

Tiistaina jousiorkesterit konsertoivat sekä aamun että illan konsertein soittaen iloista ohjelmistoa. Puhallinorkestereiden päivä on keskiviikko, jolloin Vire, Puhuri, Huhtasuon puhallinorkesteri ja Gradia Big Band esiintyvät. Torstain musikaalikonsertit tarjoavat laulu- ja tanssiesityksiä laulustudion ja bändin esittämänä. Opet päästetään irti perjantain opettajienkonsertissa. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Gradian media-alan perustutkinnon opiskelijat kuvaavat monikameratuotantona Siltasalin konsertit ja ne lähetetään suorana lähetyksenä osoitteessa www.gradia.fi/saihke sekä YouTubessa Gradia.fi

Säihkeen koko ohjelmisto

Maanantai 5.11.

  • klo 10.00 Soitinsoppaa ja hyppysellinen tanssia - koululaiskonsertti. Eri soittimien soittajat esiintyvät yhdessä tanssijoiden kanssa koululaiskonsertti
  • klo 17.00 – 19.00 Avoimet ovet. Tule tutustumaan toimintaamme!
  • klo 19.00 Seikkailuja otelaudalla. Jousisoittajien konsertti Hannikaissalissa. Konsertissa jousisoittajat etsivät tietä asemiin ja sieltä pois.

Tiistai 6.11.

  • klo 10.00 Jousivoimaa – koululaiskonsertti. Pienet ja vähän isommat kin viulistit, altistit, sellistit ja basistit esiintyvät iloisen ohjelmiston parissa. Orkesterien johtajina Emma Kangas ja Kalle Kangas
  • klo 18.00 Jousivoimaa. Pienet ja vähän isommat viulistit, altistit, sellistit ja basistit esiintyvät iloisenohjelmiston parissa. Orkesterien johtajana Emma Kangas ja Kalle Kangas

Keskiviikko 7.11. 

  • klo 10.00 Puhallinorkestereiden syyssatoa – koululaiskonsertti. Puhallinorkesteri Vire yhdessä Huhtasuon koulun puhallinorkesterin kanssa sekä puhallinorkesteri Puhuri esiintyvät johtajinaan Tapio Asikainen, Harri Koivisto ja Ilpo Soikkeli.
  • klo 18.00 Puhallinorkestereiden syyssatoa. Puhallinorkesteri Puhurin ja Gradia Big Bandin konsertti. Johtajina Ilpo Soikkeli ja Antti Kettunen.

Torstai 8.11. 

  • klo 13.00 Rising Stars -musikaalikonsertti koululaisille.  Ohjelmassa laulu- sekä tanssiesityksiä mm. Fame, Annie ja Mamma Mia musikaaleista sekä Disney-kappaleita. Esityskieli englanti ja esiintyjinä laulustudio-ryhmiä sekä bändi.
  • klo 18.00 Rising Stars -musikaalikonsertti. Ohjelmassa laulu- sekä tanssiesityksiä mm. Fame, Annie ja Mamma Mia musikaaleista sekä Disney-kappaleita. Esityskieli englanti ja esiintyjinä laulustudio-ryhmiä sekä bändi.

Perjantai 9.11.

  •  klo 18.00 Opet irti! Taiteen perusopetuksen opettajat vauhdissa monenlaisissa kokoonpanoissa.

Lisätietoja

Anne-Mari Kunelius, tuottaja, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 5207