Laajuus

Koulutuksen kesto n. 4 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alalle soveltuvat, jotka ovat työnhakijana TE-toimistossa. Soveltuva pohjakoulutus voi olla esim. liikenne-, kuljetusalan tai eri tekniikan alojen peruskoulutus.

Kuvaus

Haluatko olla mukana luomassa uutta? Voisiko tässä olla uusi suunta urallesi?

Lielahden Autokeskus Oy etsii työntekijöitä perustettavaan sähkökuorma-autojen konversiotehtaaseen, jossa dieselkuorma-autoja muunnetaan sähkökuorma-autoiksi. Tehtaan asentajahenkilöstöä koulutetaan 10 henkilön ryhmissä, josta nyt ensimmäinen RekryKoulutus käynnistyy 1.9.2021. Koulutukseen etsitään henkilöitä, jotka ovat olleet aiemmin tekemisissä tekniikan, sähkön tai ohjelmoinnin parissa. Pohjakoulutuksena voi olla esim. ajoneuvo-, sähköautomaatio-, ict- tai raskaskoneasentaja. Aiempi kokemus on voinut kertyä opiskelun, harrastuksien ja/tai työkokemuksen kautta. RekryKoulutuksen suoritettuaan opiskelijoilla on ymmärrys ja tarvittava osaaminen työskentelyyn sähkökuorma-autojen konversiotehtaalla. Hyväksytysti koulutuksen suorittaneet opiskelijat työllistyvät Lielahden Autokeskus Oy:lle Keuruulle.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:

- sähkötyöturvallisuuskoulutus
- tulityökortti
- metallityöt mm. hitsaus ja koneistus
- sähkötöiden perusteet
- tietotekniikan perusteet
- ohjelmoinnin perusteet
- ajoneuvotekniikan perusteet
- sähkökuorma-autojen perustekniikka

Lisätietoja tehtävästä antaa yrityksestä toimitusjohtaja Mikko Leppälahti, 0400 832 856, mikko@lielahdenautokeskus.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa Gradialta Sanna Aho, 040 341 4303, sanna.aho@gradia.fi ja Risto-Matti Koskinen 040 341 4408, risto-matti.koskinen@gradia.fi

Monta tapaa opiskella

Opiskelu sisältää tietopuolista koulutusta, verkko-opetusta, käytännön harjoituksia ja työssäoppimista. Osa koulutuspäivistä toteutetaan Gradian toimipisteessä Jämsänkoskella.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Aika

-

Paikkakunta

Keuruu