Laajuus

6 h

Hakuaika

Jatkuva haku

Kenelle

Ruoanvalmistus sopii hyvin esim. työhyvinvointipäivän ohjelmaan, henkilöstön illanviettoon, pikkujouluohjelmaksi tai päivänsankarin yllätysohjelmaksi.
Koulutus järjestetään esim. yrityksen työntekijöille, 10-15 osallistujaa.

Hakeutuminen

Pyydä tarjous:
Petra Leppäharju-Lipitsä, Asiakkuuspäällikkö p. 040 341 6364 petra.leppaharju-lipitsa@gradia.fi

Rakenne

Esimerkkejä koulutuspäivän sisällöstä

· Työhyvinvointia; ruoanvalmistusta yhdessä
· Ruoan ja juoman yhdistäminen
· Kansalliset keittiöt, Aasia, Ranska, Italia, Skandinaavinen keittiö
· Menun valmistaminen
· Sesongin raaka-aineet
· Liekittäminen
· Makkaran valmistus
· Kastikkeet
· Äyriäiset

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Hakupalvelut

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
28.6. - 6.8.2021 (ma - pe)
puhelin klo 9 - 12
chat klo 13 - 15 

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Pyydä tarjous:
Petra Leppäharju-Lipitsä, Asiakkuuspäällikkö p. 040 341 6364 petra.leppaharju-lipitsa@gradia.fi