Laajuus

Koulutuksen kesto 60 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta viimeistään 6.12.2022! Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan 7.12.2022, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään Valtralla Suolahdessa 13.-14.12.2022. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa https://tyomarkkinatori.fi/

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta https://tyomarkkinatori.fi/palvelut/0f43cc47-de92-4f1e-b3a8-b3524b32cb9…

Kuvaus

Kouluttaudu ja työllisty traktoriasentajaksi! 70-vuotias ikinuori Valtra hakee kasvavaan joukkoonsa uusia tulevaisuuden osaajia asennustyöhön traktorien kokoonpanolinjalle Suolahteen. Jos työkalut pysyvät käsissäsi ja ajatukset siintävät huipputeknisissä traktoreissa, niin hae ja tule osaksi maailman parasta traktorivalmistajan työyhteisöä!

Voit olla jo alan kokenut konkari, urasi alkutaipaleella oleva tai alanvaihtoa harkitseva, me koulutamme sinulle pohjaosaamisen, jonka avulla ymmärrys ja käsitys traktoritehtaan monipuolisista työtehtävistä aukenee. Nämä työt oppii vain tekemällä!

Aikaisemmasta koneasentajan, raskaan kaluston tai autonasentajan kokemuksesta voi olla hyötyä, mutta arvostamme ennen kaikkea positiivisella ja oppivalla asenteella varustettuja tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita kasvamaan alan ammattilaisiksi. Myös harrastuksen kautta hankittu kokemus vastaavanlaisista tehtävistä antaa hyvää taustaa kokoonpanotyöhön. Suomen kielen tulee olla ymmärrettävällä tasolla. Koulutuksen aikana tutustutaan vahvasti työtehtäviin, tuotannon ohjausjärjestelmiin ja logistiseen toimintaketjuun.

YRITYSESITTELY
Valtra kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita, joista jokainen on suunniteltu erityisesti yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Monipuolisuudestaan ja luotettavuudestaan tunnetut Valtran traktorit valmistetaan kestämään vaativimmat ilmastot ja takaamaan suurimman suorituskykytason rankimmissa työolosuhteissa. Valtra on AGCOn maailmanlaajuinen tuotemerkki, ja on pohjoismaiden johtava traktoreiden valmistaja, sekä yksi suosituin brändi Latinalaisessa Amerikassa.

Valtran henki on tekemisen ja töiden valmiiksi saamisen henki, jossa jokainen työntekijä suorittaa ylpeänä velvollisuutensa taatakseen oman työnsä laadun. Valtralla on lähes 800 työntekijää Suolahdessa. He työskentelevät erilaisissa töissä, kuten T&K, myynti ja markkinointi, tukipalvelut, logistiikka, talous, laatu, hankinta ja valmistus. Valtran työntekijät ovat erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta asiakaspalvelustaan, ensisijaisesta tuotteiden laadusta ja innosta, jolla he tekevät työnsä.

Lue lisää: www.valtra.fi

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· Koneasennus
· Mittaustekniikka
· Laakeriasennukset
· Hydrauliikka
· Pneumatiikka
· Korttikoulutukset (Trukki, Työturvallisuuskortti ja Hätäensiapu)

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Valtran palvelukseen. Etsimme tekijöitä lähtökohtaisesti pitkäaikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille sekä työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa.

Tule mukaan VirtuaaliMiittiin tiistaina 15.11.2022 klo 13:00. Pääset esittämään työnantajalle kysymyksiä ja keskustelemaan työmahdollisuuksista. Tapahtuma on verkossa, liittymisohjeet ja linkki : https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5D…

LISÄTIEDOT
Valtra: Ninnu Kinnunen, HR Business Partner, ninnu.kinnunen@agcocorp.com
Gradia: Opettaja Olavi Rissanen, puh. 040 341 6215, olavi.rissanen@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Marko Piispanen, marko.piispanen@te-toimisto.fi

Monta tapaa opiskella

Koulutus koostuu teoriaopinnoista Gradian Viitaniemen kampuksella (Viitaniementie 1, Jyväskylä), sekä työssäoppimisesta. RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-