Sinustako tuleva salityöskentelyn ammattilainen? Kouluttaudu ja työllisty tarjoilija-asiakaspalvelijaksi Finlandia Hotelli Albaan Jyväskylään. Mikäli nautit asiakaspalvelusta ja monipuolisesta, ajoittain hektisestäkin työstä, tule meille! Koulutamme sinut osaajaksi innostavien ammattilaisten joukkoon, ja koulutuksen jälkeen töitä on tarjolla Finlandia Hotelli Albassa.

Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Toteutusaika

-

Laajuus

Koulutuksen kesto on 60 päivää

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Täytä hakemus ’Hae koulutukseen’ -painikkeen kautta viimeistään 8.1.2024. Linkki ohjaa TE-palveluiden sivulle. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan viikolla 2, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja miksi juuri sinut tulisi valita koulutukseen. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään viikoilla 3. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kuvaus

Koulutuksen aikana opit perusteita ravintolan asiakaspalvelu-, myynti- ja tarjoilutyöstä.
Lisäksi opit menekkijuomista perustiedot ja opit valmistamaan menekkijuomasekoituksia. Suoritat hygienia- ja anniskelupassikoulutukset.

Koulutus tapahtuu suomen kielellä, joten suomen kielen taito tulisi olla ymmärrettävällä tasolla. Englannin kielen taito ja muu kielitaito on eduksi tehtävässä. Monipuolisten ravintolan salityötehtävien kautta pääset oppimaan ja kasvamaan alan ammattilaiseksi, meillä opit työtä tekemällä!

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit upeissa maisemissa Jyväsjärven rannalla. Huolehdimme vakinaisesta henkilöstöstämme tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut sekä liikuntasetelit.

Koulutus alkaa 5.2.2024 ja kestää 60 päivää. Koulutus päättyy 30.4.2024. Hae koulutukseen 8.1.2024 mennessä.

Järjestämme Miitti-tapahtuman keskiviikkona 3.1.2024 kello 14.00 Finlandia Hotelli Alban tiloissa osoitteessa Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä. Tervetuloa tutustumaan yritykseen ja esittämään kysymyksiä mahdollisesti tulevalle työnantajallesi!

FINLANDIA HOTELLI ALBA
Finlandia Hotelli Alba on yksityinen hotelli Jyväskylässä. Sydämemme asia on palvella hyvin hotelli- ja ravintola-asiakkaitamme ja olemme onnistuneet tekemään niin jo yli 30 vuoden ajan. Sijaitsemme Mattilanniemessä, aivan Jyväsjärven rannalla. Vuosittain yli 40 000 matkailijaa valitsee meidät ja asiakkaamme ovat kiittäneet herkullisesta ruoasta, rauhallisesta yöunesta sekä ystävällisestä palvelusta. Lue meistä lisää: www.hotellialba.fi

LISÄTIEDOT:
Finlandia Hotelli Alba: Saija Halomo, puh. 014 636 311, saija.halomo@hotellialba.fi
Gradia: Aino Kiljander, puh. 040 341 5902, aino.kiljander@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Tarja Hyvönen, puh. 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi

Koulutuksen sisältö

- Asiakaspalvelu- ja myyntityö
- Tarjoilutyön perusteet
- Juomatuotetietous menekkijuomista: oluet, siiderit ja miedot viinit
- Väkevät alkoholijuomat ja menekkijuomasekoitukset
- Espressopohjaiset kahvijuomat ja alkoholittomat juomasekoitukset
- Erityisruokavaliot
- Hygieniapassi
- Anniskelupassi

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät tästä: https://tyomarkkinatori.fi/palvelut/0f43cc47-de92-4f1e-b3a8-b3524b32cb9…

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15

Chat: gradia.fi/oppimaan
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Berg Marika

Lehtori

Ravitsemispalvelut