Laajuus

Koulutus kestää 35 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Sinustakin voi tulla puhtauspalvelualan ammattilainen – innostu alasta ja kouluttaudu uudelle uralle kanssamme! Voit olla alan kokenut konkari, urasi alkutaipaleella oleva tai alanvaihtoa harkitseva, me koulutamme sinut osaajaksi innostavien ammattilasten joukkoon! Hae mukaan ja tule kanssamme luomaan siistejä kokemuksia asiakkaillemme.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Perusedellytyksenä koulutukseen osallistumiselle on, että sinulla on kiinnostus siivousta ja puhtauspalvelualaa kohtaan. Koulutus järjestetään suomen kielellä, joten edellytämme myös ymmärrettävää suomen kielen taitoa. Koulutukseen valittavilta odotetaan hyvää työasennetta ja intoa oppia uutta.

Viihdyt tehtävässä, mikäli pidät käsillä tekemisestä ja siitä, että näet konkreettisesti työn jäljen ja voit sitä kautta auttaa asiakkaan toimintaa. Tarkkuus, huolellisuus, ripeys ja asiakaslähtöisyys ovat siivoojan perusominaisuuksia.

Koulutettavilta edellytämme hyvää perusterveyttä. Työskentely siivousalalla vaatii hyvän tuki- ja liikuntaelimistön kunnon ja sen jatkuvaa ylläpitoa.

MIKSI KOULUTTAUTUA PUHTAUSPALVELUALAN AMMATTILAISEKSI?
Siivousalalla tekijöille riittää töitä! Työ on monipuolista ja vaihtelevaa sekä itsenäistä ja asiakaspalveluhenkistä, mikä tuo mukanaan vastuuta työn tuloksesta ja aikataulussa pysymistä.

Hakeutuminen

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta viimeistään 16.2.2023! Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan 20.2.2023, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajien, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään 22.2.2023. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00–16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kuvaus

OSALLISTU LIVEMIITTIIN JA TAPAA YRITYKSET!
Järjestämme LiveMiitti-tapahtuman Keski-Suomen TE-palveluiden tiloissa keskiviikkona 8.2.2023 klo 14–15. Osoite on Keski-Suomen TE-palvelut, Vapaudenkatu 58, Jyväskylä. Lämpimästi tervetuloa mukaan tutustumaan työnantajiin! Tilaisuudessa on oiva mahdollisuus myös esittää kysymyksiä mahdollisesti tulevalle työnantajallesi.

YRITYSESITTELYT

ILVESLAHDEN SIIVOUS OY
Ilveslahden Siivous Oy tuottaa siivouspalveluja Jyvässeudulla tassun verran tasokkaammin. Meillä on aito halu ja päämäärä tuottaa asiakkaillemme sopimuksen mukaista ja laadukasta siivouspalvelua.

Reilu ja rehti meininki seuraa toimintaamme ja ajatusmaailmaamme läpi jokaisen tekemisemme. Tulemme panostamaan erityisesti henkilöstön perehdytykseen ja sitouttamiseen. Jatkuva yrityksen ja sen henkilöstön kehittäminen ja kehittyminen ovat ydinasioita onnistuneeseen liiketoimintaan ja henkilöstön hyvinvointiin. Innostunut, koulutettu ja laatutietoinen henkilöstö on meidän tärkein voimavaramme. Lue meistä lisää: www.ilveslahdensiivous.fi

ISS PALVELUT OY
ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti yli 7 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. Vaikutamme palveluosaamisellamme myös yhteiseen ympäristöömme ja luomme kestävää hyvinvointia.

ISS:llä jokainen on osa arvostettua, monimuotoista ja maailmanlaajuista yhteisöä, jossa voi olla oma itsesi. Meille tärkeitä asioita ovat työelämän parantaminen, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistäminen, ammatillisen osaamisen kehittäminen sekä monimuotoisuuden ja osallisuuden lisääminen. Olemme aktiivisesti mukana hankkeissa, jotka edistävät yhdenvertaista työelämää. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa https://toissa.iss.fi/. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löydät osoitteesta www.iss.fi

LISÄTIEDOT
- Ilveslahden Siivous Oy: Satu Lodman, puh. 040 215 7547, satu.lodman@ilveslahdensiivous.fi
- ISS Palvelut: Petri Hälinen, petri.halinen@iss.fi ja Eila Aholainen, eila.aholainen@iss.fi
- Gradia: Opettaja Kirsi Rutajärvi, puh. 040 341 5040, kirsi.rutajarvi@gradia.fi
- Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Tarja Hyvönen, puh. 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
 siivoustyön perusteet, erilaiset toimintaympäristöt
 siivousvälineet ja ergonomian perusteet
 siivousaineet ja pintamateriaalit
 siivouskoneet
 asiakaspalvelu ja laatu, siivoustyön hygienia
 käytännön työskentelyharjoituksia koululla
 erilaisten tilojen puhtaanapito; porrashuoneet, saunat, wc:t, kerhotilat, toimistohuoneet

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät tästä: https://tyomarkkinatori.fi/palvelut/0f43cc47-de92-4f1e-b3a8-b3524b32cb9…

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä