Laajuus

Koulutuksen kesto on 80 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille sekä työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa.

Hakeutuminen

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta viimeistään 2.10.2022! Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan 3.10.2022, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella ker-tomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään 5.10.2022 Jykintie 10, 35400 Längelmäki. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta https://tyomarkkinatori.fi/palvelut/0f43cc47-de92-4f1e-b3a8-b3524b32cb9…

Kuvaus

Nyt on mahdollisuus kouluttautua ja hakeutua tehtävään, vaikka ei olisi valmista osaamista! Jyki Oy hakee kasvavaan joukkoonsa uusia tekijöitä työskentelemään Jämsän Länkipohjaan raskaan kaluston perävaunuvalmistuksen tehtäviin: hitsaamoon hitsaajaksi/robottihitsaajaksi, loppuvarusteluun pintakäsittelijäksi/teollisuusmaalariksi ja sähkö-/pneumatiikka-asentajaksi sekä huoltokorjaamolle mekaanikoksi.

Voit olla jo alan kokenut konkari, urasi alkutaipaleella oleva tai alanvaihtoa harkitseva, me koulutamme sinulle työssä tarvittavan perusosaamisen. Työssä pärjää, kun on hyvät kädentaidot, halu oppia uutta ja tehdä monipuolisia töitä laa-dukkaasti osana tiimiä. Toivomme, että olet kiinnostunut ajoneuvoista ja valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön.

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
· Hitsauksen perusteet manuaali- ja korjaushitsaus, robottihitsaus
· Piirustustenluku, levytöiden perusteet
· Auto-/perävaunusähkö 24v perusteet, ABS, EBS, paineilmajarrut, ilmajousi-tus mekaaninen ja sähköinen
· Hydrauliikan perusteet
· Ruiskumaalauksen perusteet ja sekoitussuhteet
· Työturvallisuus

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin sovel-tuvuutensa osoittaneet työllistyvät Jyki Oy:n palvelukseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työn laatutuotteiden parissa perinteikkäässä ja kasvavassa yrityksessä, huippuammattilaisten tiimin tuen ja työtäsi arvostavan työnantajan. Työ on kokoaikaista päivätyötä.

YRITYSESITTELY
Jyki Oy tunnetaan laadukkaiden raskaan kaluston perävaunujen valmistajana. Päätuotteitamme ovat puutavara-, kasetti- ja vaihtolavaperävaunut. Jokainen perävaunumme on asiakaskohtaisesti räätälöity ja taidokkaasti viimeistely. Arvostamme hyvää yhteishenkeä ja sujuvaa työnteon ilmapiiriä. Meillä tulet työhön, jolla on merkitys! Jyki on osa suomalaista perheomisteista Jyki Group -konsernia.

Lisätietoja www.jyki.fi

Monta tapaa opiskella

RekryKoulutus sisältää teoriaopetusta sekä työssäoppimista.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä