Laajuus

Koulutuksen kesto 80 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Tule osaajaksi meille Black Bruinille! Toimintamme on vahvassa kasvussa ja sitä tukemaan haemme nyt uusia työkavereita Jyskän tehtaallemme monipuolisiin tuotannon tehtäviin esim. kokoonpanossa ja sisälogistiikassa.

Kokoonpanotehtävissä työ sisältää mekaanista asennustyötä, joka perustuu kirjallisiin ohjeisiin ja työpiirustuksiin ja jota tehdään sekä kokoonpanolinjalla että erillisissä työpisteissä. Logistiikkatehtävät koostuvat mm. tuotteiden keräilystä ja välivarastoinnista.

Kuvaus

Haemme tiimiimme erilaisia osaajia, eikä sinun tarvitse olla valmis tekijä - me koulutamme sinut osaajaksi muiden ammattilaisten joukkoon! Uskomme, että monimuotoisuus edistää innovaatioita – paras lopputulos syntyy, kun eri taustoilla tulevat ihmiset työskentelevät yhdessä omistautuneesti ja pitkäjänteisesti.

Haluamme Black Bruinilla edistää ja ylläpitää positiivista työympäristöä, jossa yksilölliset vahvuudet ja kaikkien työntekijöidemme panokset tunnustetaan ja arvostetaan. Koska työskentelemme lukuisten eri moottorimallien kanssa, työ on hyvin monipuolista ja ympäristö tarjoaa erinomaisia kehittymismahdollisuuksia. Meillä on liukuva työaika ja työskentelemme vuoroissa.

Kokoonpanon ja sisälogistiikan tehtävissä alan aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta ennen kaikkea haemme hyvän asenteen tekijöitä, joilla on tietotekniikan perustaidot, halu oppia uutta ja jotka ovat kiinnostuneita alalla työskentelystä. Toivomme, että olet toimintatavoiltasi pitkäjänteinen ja järjestelmällinen sekä sujuvasti työssäsi etenevä. Yhteistä sinulle ja meille on vahva sitoutuminen – asiakkaisiin ympäri maailman, laatuun ja hyvään, keskustelevaan tiimityöhön.

BLACK BRUIN OY – WHERE WORK IS BEING DONE, HUMAN WILL NEED ENGINEERING GENIUS

Olemme pyöriväkoteloisten moottoreiden valmistajana markkinajohtaja, jolla on alalta yli 60 vuoden kokemus. Tuotteitamme käytetään liikkuvan kaluston ja teollisuuden voimansiirtoratkaisuissa ympäri maailman. Jyskän toimipisteessä meitä työskentelee n. 100 ammattilaisen tiimi.

Lue lisää: https://www.blackbruin.com

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta viimeistään 27.11.2022. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan 28.11.2022, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään 8.12.2022. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00–16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
• Valmistusprosessi
• Eri konelinjat
• Materiaalit ja raaka-aineet
• Logistiikka ja materiaalin käsittely
• Laadunvarmistus ja hukan hallinta
• Tehtäväkohtainen ohjaus ja valmennus

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Black Bruin Oy:n palvelukseen. Etsimme tekijöitä lähtökohtaisesti pitkäaikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille sekä työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa.

Järjestämme Miitti-tapahtuman tiistaina 15.11.2022 klo 12-13 Black Bruin Oy:n tiloissa osoitteessa Valmetintie 9, Jyväskylä. Ennakkoilmoittautuminen Miitti-tapahtumaan Tarja Hyvöselle, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi. Tervetuloa tutustumaan yritykseen ja esittämään kysymyksiä mahdollisesti tulevalle työnantajallesi!

LISÄTIEDOT:
Black Bruin Oy: Pia Lehtonen, puh. 050 438 9428, pia.lehtonen@blackbruin.com
Gradia: Olavi Rissanen, puh. 040 341 6215, olavi.rissanen@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Tarja Hyvönen, puh. 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi

Monta tapaa opiskella

Koulutus koostuu teoriaopinnoista sekä työssäoppimisesta. RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta https://tyomarkkinatori.fi/palvelut/0f43cc47-de92-4f1e-b3a8-b3524b32cb9…

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-