Laajuus

RekryKoulutuksen kesto on 70 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Kouluttaudu osaajaksi KSPT-Insulationille! Kasvavan liiketoimintamme tueksi etsimme nyt uusia osaajia Jyskän toimipisteeseemme peltipäällysteiden valmistamiseen.

Tuotannon tehtävissä valmistat peltipäällysteitä alumiini-, alustucco-, kuumasinkitty- sekä alusinkitetystä pellistä. Työn oppii tekemällä! Arvostamme halua oppia uutta, oma-aloitteista työnteon asennetta ja kädentaitoja.

Alan aikaisempi työkokemus voi olla eduksi, mutta ennen kaikkea haemme hyvän asenteen tekijöitä, joilla on halu oppia uutta. RekryKoulutuksella saat hyvän perustan kehittyä osaajaksi muiden ammattilaisten joukkoon!

Hakeutuminen

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta viimeistään 4.12.2022. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan 7.12.2022, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään 14.12.2022. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00–16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät TE-palveluiden Työmarkkinatorilta.

Rakenne

Koulutuksen sisältö:
• Materiaalitekniikka
• Piirustusten tulkinta
• Peltipäällysteiden valmistaminen
• Tukirakenteiden hitsaus
• IV-kanaviston eristäminen
• LV-putkiston eristäminen
• Työturvallisuus
• Korttikoulutukset

KSPT-INSULATION OY – ASIANTUNTEMUSTA LAADUKKAASTI HYVÄLLÄ ASENTEELLA

KSPT-Insulation Oy on perustettu vuonna 1977 ja yrityksen henkilöstömäärä on noin 100 henkilöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä, teline- ja kunnossapitoyksikkö Kouvolassa. Toimitamme eristys- ja telinemateriaaleja ja asennuspalveluja ympäri Eurooppaa.

Meillä KSPT-Insulationilla saat parhaan mahdollisen tuen työn laadukkaalle ja turvalliselle toteuttamiselle. Arvostamme työyhteisöämme, toimimme joustavasti, avoimesti ja hyvällä asenteella! Jatkuva toiminnan parantaminen on meille itsestäänselvyys.

Lue meistä lisää: www.kspt.fi

LISÄTIEDOT
- KSPT-Insulation Oy: Ossi Ruotsalainen, 050 306 4721, ossi.ruotsalainen@kspt.fi
- Gradia: Kai Varjanto, puh. 040 341 6202, kai.varjanto@gradia.fi
- Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Tarja Hyvönen, puh. 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi

Monta tapaa opiskella

RekryKoulutus sisältää teoriaopetusta sekä työssäoppimista.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä