Laajuus

RekryKoulutuksen kesto on 80 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Nyt on painavaa asiaa - tule osaajaksi painoalalle! Tarve uusille tekijöille on suuri, ja kolme alan yritystä hakee nyt 8 uutta tekijää tuotantotehtäviin:

· Grano Oy, 1 henkilö pakkausliimalinjan käyttäjäksi (Vantaa) ja 1 henkilö offsetpainajaksi (Vaasa)
· PackageMedia Oy, 2 henkilöä kartonkipakkauksien tuotantoon (Inkeroinen, Kouvola)
· Thales DIS Finland Oy, 4 henkilöä painajaohjelmaan (Vantaa)

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan 13.02.2023 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake www.toimistot.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus sivun alalaidasta, Kuvaus- tai Tiedot -välilehdiltä klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, Sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.
Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella.

Voit seurata hakemuksesi käsittelyä www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi - Henkilöasiakas -palvelusta kohdasta Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne.

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta. Tähän liittyen voit sopia koulutukseen hakeutumisen kirjaamisesta työllistymissuunnitelmaasi Oma asiointi –palvelussa.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9–16.15. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Kuvaus

Kouluttaudu ja työllisty painoalan ammattilaiseksi!

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille sekä työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa tai kuntakokeilussa.

Tehtävissä menestymiseen antaa hyvän pohjan alan työkokemus tai koulutus, mutta ennen kaikkea haemme hyvän asenteen omaavia tekijöitä taustaan katsomatta. Työssä pärjäät erinomaisesti, kun sinulla on kiinnostusta koneita kohtaan, rohkeutta tarttua työkaluihin sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi.

RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Uudenmaan TE-toimiston sekä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

Hae koulutukseen 13.2.2023 mennessä: Rekrykoulutus: Painovoimaa graafiselle alalle RekryKoulutuksen kautta. https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/710713?searchPhrase=710713&&&anno…

Tule mukaan TE-live-tapahtumaan 10.1.2023 klo 13.00. Pääset esittämään työnantajalle kysymyksiä ja keskustelemaan työmahdollisuuksista. Tapahtuma on verkossa, liittymisohjeet ja linkki: https://te-live.fi/lahetykset/2Nzonuu_F

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja osaamisensa sekä soveltuvuutensa alalle osoittaneet työllistyvät PackageMedia Oy:lle, Thales DIS Finland Oy:lle tai Grano Oy:lle toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin.

Rakenne

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
· Painotuotteen valmistusprosessi
· Painon eri konelinjat
· Painon materiaalit ja raaka-aineet
· Logistiikka ja materiaalin käsittely
· Laadunvarmistus ja hukan hallinta
· Tehtäväkohtainen ohjaus ja valmennus

Koulutus toteutetaan suomen kielellä, joten hakijalta odotetaan hyvää suomen kielen taitoa. Koulutus kestää 80 päivää koostuen teoriaopinnoista ja työssäoppimisesta.

Koulutuksen aikana opit perusteet painotalossa työskentelyyn tai laajennat jo olemassa olevaa osaamistasi taustastasi riippuen. Osaamisen ja oman ammattitaidon kehittyminen jatkuu koulutuksen päätteeksi työtä tekemällä, ja mahdollisuuksien mukaan myös oppisopimuskoulutus on jatkopolkuna hyvä keino ammatillisen osaamisen vahvistamiseen.

LISÄTIEDOT
· PackageMedia Oy: Hannu Rautakorpi, puh. 050 532 0575, hannu.rautakorpi@packagemedia.com
· Thales DIS Finland Oy: Julia Ylikahri, 0440 880 429, julia.ylikahri@thalesgroup.com
· Grano Oy: Maarit Erving, puh. 040 648 2519, maarit.erving@grano.fi
· Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia: Opettaja Vesa Iltola, puh. 040 341 5671, vesa.iltola@gradia.fi

Esivalinta suoritetaan 16.2.2023, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajien, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään viikoilla 8-9. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä.

Seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi -palvelun kautta, www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi - Henkilöasiakas > Työvoimakoulutus

Tule mukaan TE-live-tapahtumaan 10.1.2023 klo 13.00. Pääset esittämään työnantajalle kysymyksiä ja keskustelemaan työmahdollisuuksista. Tapahtuma on verkossa, liittymisohjeet ja linkki: https://te-live.fi/lahetykset/2Nzonuu_F

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Voit hakea työvoimakoulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Varkaus