Laajuus

RekryKoulutuksen kesto on 60 päivää

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Kouluttaudu putkilaserleikkauksen osaajaksi Suomen Vesileikkaukselle Joutsaan! Kasvavan liiketoimintamme tueksi haemme nyt uusia osaajia meille Joutsan yksikköön uuden putkilaserkoneen käyttäjiksi.

Alan aikaisemmasta metallialan työkokemuksestasi tai peruskoulutuksestasi voi olla hyötyä, mutta haemme ennen kaikkea hyvän asenteen tekijöitä, joilla on halu oppia uusia työtehtäviä ja olla osa modernia teknologiaa hyödyntävää yritystä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aidosti kiinnostunut modernista teknologiasta ja laserleikkauksen työtehtävistä.

Hakeutuminen

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta viimeistään 27.11.2022. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemusten esivalinta suoritetaan 28.11.2022, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään Suomen Vesileikkaus Oy:n tiloissa Joutsassa 30.11.2022. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Rakenne

Koulutuksen sisältö
- Koneenpiirustusten lukeminen
- Mittaaminen, yleistoleranssit, tarkkuusasteet
- Materiaalit ja raaka-aineet, erityisesti putkipalkit
- Nostot ja haalaukset
- Laadunhallintajärjestelmä
- Työturvallisuus

SUOMEN VESILEIKKAUS OY - AIDOSTI ERIKOISTUNUT

Putkiprofiilien laserleikkauspalvelu täydentyi järeän kokoluokan laitteistolla, kun uusin SVL Groupin yksikkö aloitti Joutsassa 2022. Putkileikkausliiketoiminta varastoineen on keskitytty Joutsan yksikköön, jossa sijaitsee Pohjoismaiden mittakaavassa suurimpia putkilasereita. Konekantaa täydennetään huippumodernilla pienemmällä putkilaserilla.

Yksikön asiakkaita ovat konepajateollisuuden kone- ja laitevalmistajat, jotka tarvitsevat tuotteisiinsa putkimaisia tai palkkimaisia profiiileja. Toinen pääasiakasryhmä on rakennusteollisuus, jonka teräsrunkorakenteiden leikkauksia toteutetaan todella monipuolisesti ja yksilöllisesti.

SVL Groupin konekanta on moderni ja tehokas, ja koneita on poikkeuksellisen paljon. Koneiden suuri määrä lisää joustavuutta, lyhentää toimitusaikoja ja parantaa toimitusvarmuutta. SVL Group on Suomen suurin vesi- ja laserleikkaaja.

LISÄTIEDOT
Suomen Vesileikkaus Oy:
- Jori Antila, puh. 040 565 7062, jori.antila@suomenvesileikkaus.fi ja
- Kalle Kiesilä, puh. 040 728 5531, kalle.kiesila@suomenvesileikkaus.fi
Gradia: Vesa Veckman, puh. 040 341 5245, vesa.veckman@gradia.fi
Keski-Suomen TE-toimisto: Yritysasiantuntija Teija Kunnari, puh. 0295 046 102, teija.kunnari@te-toimisto.fi

Monta tapaa opiskella

RekryKoulutus sisältää teoriaopetusta sekä työssäoppimista.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät TE-palveluiden Työmarkkinatorilta.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä