Laajuus

RekryKoulutuksen kesto on 65 päivää.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille sekä työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja osaamisensa sekä soveltuvuutensa alalle osoittaneet työllistyvät Grano Oy:lle.

Hakeutuminen

Koulutushakemusten esivalinnat suoritetaan 20.3.2023, jolloin hakemukset käydään läpi työnantajien, kouluttajan ja TE-toimiston asiantuntijan kesken. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella kertomalla kiinnostuksesi koulutukseen ja mahdollisen aikaisemman kokemuksesi alasta.

Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, haastattelut pidetään 23.-24.3.2023 Vantaalla ja Jyväskylässä. Haastattelukutsut ilmoitetaan puhelimitse soittaen ja/tai tekstiviestillä. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Koulutettavilta edellytämme hyvää perusterveyttä. Työskentely mainosasennuksessa vaatii hyvän tuki- ja liikuntaelimistön kunnon ja sen jatkuvaa ylläpitoa. Henkilön sairaudet eivät saa aiheuttaa tapaturmavaaraa työssä.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00–16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kuvaus

Haluatko nähdä työsi tuloksen heti? Kouluttaudu Granolle mainosasentajaksi! Töitä alalla riittää ja osaajista on jatkuva pula. Grano kouluttaa nyt uusia osaajia mainosasennukseen ensisijaisesti pääkaupunkiseudulle, Tampereelle sekä Jyväskylään, mutta myös Granon muihin toimipisteisiin ympäri Suomen: Oulu, Lappeenranta ja Kouvola.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Tehtävässä menestymiseen hyvän pohjan antaa rakennus- tai maalausalan työkokemus tai koulutus, mutta ennen kaikkea haemme hyvän asenteen omaavia tekijöitä taustaan katsomatta. Työssä pärjäät erinomaisesti, kun sinulla on aitoa kiinnostusta kädentaitoja kohtaan, rohkeutta tarttua työhön sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi.

Et myöskään pelkää työskennellä korkeassa paikassa, pystyt keskittymään työvaiheeseen pidemmänkin tovin sekä joustat työaikojen osalta, koska työ on reissutyötä. Omaat myös B-ajokortin, sillä asennukset hoidetaan Granon autoilla.

Tarkkuus, huolellisuus, asiakaslähtöisyys ja turvallisuuden huomioiminen ovat mainosasentajan perusominaisuuksia. Koulutuksen aikana opit perusteet ja tekniikat erilaisiin asennuksiin tai laajennat jo olemassa olevaa osaamistasi taustastasi riippuen.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?
Granolaisena pääset osaksi kehittyvää yritystä, joka haluaa olla alansa suunnannäyttäjä. Saat ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit sekä innostavan ja turvallisen työskentely-ympäristön. Huolehdimme työntekijöistämme mm. varmistamalla laadukkaan perehdytyksen sekä tarjoamalla lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työsuhdepolkupyörän.

Granolaisina innostumme siitä, että pääsemme kehittämään toimintatapojamme ja prosessejamme meitä ja asiakkaitamme parhaiten palveleviksi. Toivomme, että sinulla on positiivinen asenne ja haluat olla omalta osaltasi kehittymässä yrityksemme mukana.

Rakenne

KOULUTUKSEN TOTEUTUS
Koulutus alkaa 11.4.2023 ja kestää 65 päivää. Koulutus päättyy 13.7.2023. Koulutus koostuu teoriaopinnoista sekä työssäoppimisesta. Teoriaopinnot pidetään Jyväskylässä Gradialla ja opinnot alkavat viikon intensiivijaksolla 11.-14.4.2023. Matka- ja majoituskuluista vastaa Grano Oy.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
● Asennustekniikat
● Puhdistus, teippaustekniikat ja viimeistely
● Tapettiasennukset ja sisustustuotteet
● Levytuotteet: Katsaus levyasennuksiin sekä materiaalitietous
● Asiakaspalvelu ja yhteistyö Granossa
● Käytännön harjoittelua
● Työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutukset

MILLAINEN ON MAINOSASENTAJAN REKRYKOULUTUS?
RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Gradia-koulutuspalvelut Oy:n, Keski-Suomen TE-toimiston sekä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa. Koulutus toteutetaan suomen kielellä, joten hakijalta odotetaan hyvää suomen kielen taitoa.

LISÄTIEDOT
• Grano Oy: Maarit Erving, puh. 040 648 2519, maarit.erving@grano.fi
• Gradia: Vesa Iltola, opettaja, puh. 040 341 5671, vesa.iltola@gradia.fi
• Keski-Suomen TE-toimisto: Silja Hokkanen, yritysasiantuntija, puh. 0295 046 335, silja.hokkanen@te-toimisto.fi

TAVATAAN TE-LIVESSÄ!
Tule mukaan verkkotapahtuma TE-liveen to 23.2.2023 klo 14. Pääset esittämään työnantajalle kysymyksiä ja keskustelemaan työmahdollisuuksista. Tapahtuma on verkossa, linkki: https://fb.me/e/2MNb7qSOr

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/t…

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä