Laajuus

0 h

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Oletko kiinnostunut keittiöalasta ja asiakaspalvelusta? Haluatko monipuolisen ja tapahtumarikkaan työn sekä mahtavat työkaverit? Ja kehittyä yhä paremmaksi ammattilaiseksi tulevaisuudessa? Tule meille töihin!

Haemme nyt Lähi-ABC Joutsaan, ABC Viitasaarelle ja ABC Hirvaskankaalle RekryKoulutukseen tulevaisuuden keittiösaajia!

Kuvaus

Kyseessä on yksilöllinen työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Osuuskauppa Keskimaan, Gradian sekä Keski-Suomen TE-toimiston ja Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa. RekryKoulutuksen kesto on 10-120 työpäivää riippuen rekrytoitavan henkilön taustasta ja osaamistapeista. Koulutuksen aikana saat valmiudet työskennellä erilaisissa keittiötehtävissä Keskimaan liikennemyymälässä sekä perehdyt myös monipuolisesti asiakaspalveluun.

Rakenne

Monimuoto-opiskeluun kuuluu työssäoppimista Osuuskauppa Keskimaan ABC-liikennemyymälässä sekä lähiopetusjaksoja koululla. Lähiopetusjaksot toteuttaa Gradia Jyväskylässä.

Aiempaa koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita. Koulutus on tarkoitettu pääasiassa työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille ja se sopii esim. ammattia etsivälle tai vaihtavalle henkilölle sekä ammattitaitonsa päivittämistä kaipaavalle. Arvostamme kaikkein eniten positiivista asennetta ja reipasta otetta työhön, mutta sen lisäksi odotamme sinulta aitoa kiinnostusta keittiö- ja palvelualan tehtäviin sekä kykyä sitoutua alaan. Edellytämme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja sitä, ettet pelkää tai karta asiakaskontakteja. Suomen kielen taitosi tulisi olla vähintään tyydyttävällä tasolla, jotta pystyt seuraamaan opetusta. Koulutuksen aikana sinun on mahdollista vahvistaa kielitaitoasi paremmaksi lisäkursseilla.

Koulutusta on mahdollista täydentää loppuun oppisopimuskoulutuksella ravintola- ja catering-alan perustutkintoon asti. Koulutus on osallistujille maksuton ja aloitus koulutuksessa on joustava, koulutus räätälöidään yksilölliseksi.

Kustannukset

0 € (sisältää alv)

Peruutusehdot

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.

HAKUPALVELUT

040 341 6193 tai
hakupalvelut@gradia.fi
Puhelinaika
ma–to klo 10–15.30
pe ja aattopäivinä klo 10–14

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä

Koulutuksen osoite

Monimuoto-opiskeluun kuuluu työssäoppimista Osuuskauppa Keskimaan ABC-liikennemyymälässä sekä lähiopetusjaksoja koululla. Lähiopetusjaksot toteuttaa Gradia Jyväskylässä.